Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (3.0-3.x) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 3. Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 25 februari 2015, 06:22   #1
Pieter9
 
Geregistreerd op: 22 november 2008
Locatie: Rotterdam
Leeftijd: 62
Berichten: 39
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Na upgrade naar 3.4Foutcode: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Als ik na het upgraden naar 3.4 mijn website probeer te benaderen krijg ik dit soort meldingen De webpagina op http://www.vtvlusthof.nl//nl/inloggen-leden heeft geleid tot te veel omleidingen. Dit probleem wordt mogelijk opgelost als je je cookies voor deze site wist of cookies van derden toestaat. Zo niet, dan is het mogelijk een probleem met de serverconfiguratie en niet een probleem met de computer.
Meer informatie over dit probleem.
Foutcode: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

Wat doe ik hier aan?

Laatst aangepast door Pieter9 : 25 februari 2015 om 06:56.
Pieter9 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 februari 2015, 08:36   #2
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Hallo,

download via ftp je configiratie bestand naar je pc.
Zoek onderstaande regel op.
Code:
public $sef_rewrite = '1';
Pas deze aan in.
Code:
public $sef_rewrite = '0';
Dan dit geheel weer opslaan en je configiratie bestand weer terugplaatsen (uploaden) in je root

Kijk dan of je site wel bereikbaar is want in je url zit / teveel.

Succes ermee.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 februari 2015, 10:00   #3
NeveAddict
 
NeveAddict's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 263
Bedankjes gegeven: 27
Bedankjes ontvangen: 24
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Heb hetzelfde probleem.. SEF uitschakelen helpt niet.
Admin is wel bereikbaar

---------- Bericht toegevoegd op 25 februari 2015 om 11:00 ---------- Vorige bericht was op 25 februari 2015 om 10:30 ----------

Probleem opgelost. Bij mij lag het aan het taalfilter wat aan stond ivm. een meertalige site.
Fout zat hem in de toegangsrechten voor talen.
Om het op te lossen ga je naar taalbeheer > inhoud
Is de kolom voor toegang leeg, klik dan even op de taal en stel de toegang in (staat standaard al op publiek). Sla dan op en je ziet bij de betreffende kolom dat de toegang op publiek staat (of de instelling die je doet).
Doe dit bij alle geinstalleerde talen en je website doet het weer.

Taalfilter gedraagt zich wel vreemd als je van taal switched.

Laatst aangepast door NeveAddict : 25 februari 2015 om 10:04.
NeveAddict is offline   Met citaat antwoorden
De volgende 2 leden bedanken NeveAddict voor dit nuttige bericht:
juseit (21 maart 2015), Rondeb (25 februari 2015)
Oud 25 februari 2015, 10:59   #4
Pieter9
 
Geregistreerd op: 22 november 2008
Locatie: Rotterdam
Leeftijd: 62
Berichten: 39
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Inderdaad, de taalfilter was de boosdoener.
Mijn dank is groot.
Pieter9 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 februari 2015, 11:21   #5
hvdmeer
Moderatorteam
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
hvdmeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 3.161
Bedankjes gegeven: 108
Bedankjes ontvangen: 432
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Op het joomla.org forum is hier ook een post over te vinden:
http://forum.joomla.org/viewtopic.ph...70983#p3270983

J! doc-vertaler, J! patch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Beetje over mij: http://hierbenikthuis.nl/prive/over-mij
Reageert op DM alleen op zaken die niet op het forum geplaatst kunnen worden.
hvdmeer is offline Stuur een bericht via Skype™ naar hvdmeer   Met citaat antwoorden
Oud 25 februari 2015, 11:54   #6
NeveAddict
 
NeveAddict's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 263
Bedankjes gegeven: 27
Bedankjes ontvangen: 24
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

De artikel associaties zijn ook verdwenen. Deze dien je ook opnieuw in te stellen.
NeveAddict is offline   Met citaat antwoorden
De volgende 2 leden bedanken NeveAddict voor dit nuttige bericht:
Connect (25 februari 2015), juseit (21 maart 2015)
Oud 25 februari 2015, 15:10   #7
nanbdj
 
Geregistreerd op: 3 maart 2012
Berichten: 15
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Ik heb dit probleem ook, bij mij stonden de talen wel op public, maar lag het aan het de taalfilter plugin. Ik had de in de URL de taalcode niet verwijderd en dan komt hij met die omleidingslus.
Dat is opgelost door de taalcode uit de URL te verwijderen, maar het vreemde is dat als je op de Engelse vlag klikt, je nu niet meer van taal wisselt.
Iemand een idee hoe je dit oplost?
nanbdj is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2015, 10:43   #8
dragmen
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Apeldoorn
Leeftijd: 57
Berichten: 292
Bedankjes gegeven: 22
Bedankjes ontvangen: 2
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Hier ook na 2x 3.4 te hebben geupload van 3.3.6 naar 3.4 was de site via de admin wel te bereiken maar de Home was wit.

Taal filter uitgeschakeld en nu ok.

Keep the wheels rolling
dragmen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 maart 2015, 08:17   #9
marco007
 
Geregistreerd op: 12 december 2011
Leeftijd: 51
Berichten: 94
Bedankjes gegeven: 3
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Citaat:
Origineel geplaatst door NeveAddict Bekijk Bericht
De artikel associaties zijn ook verdwenen. Deze dien je ook opnieuw in te stellen.
Taalfilter was bij mij ook het probleem van een wit scherm.
Maar wat bedoel je precies met de "artikelassociaties?" Wat, waar en hoe kan / moet ik die instellen?

Alvast bedankt voor de reactie.
Marco.
marco007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 maart 2015, 13:29   #10
juseit
 
juseit's Avatar
 
Geregistreerd op: 8 januari 2012
Berichten: 60
Bedankjes gegeven: 11
Bedankjes ontvangen: 7
Standaard Re: Na upgrade naar 3.4

Bedankt voor de tips allemaal. Ik had ook het probleem met de toegang van de talen voor de inhoud en de artikelkoppelingen. Probleem met deze posts opgelost.

@Marco: als je een artikel bewerkt, heb je een tabblad koppelingen. Hieronder kun je de koppeling maken van bv een Nederlands artikel naar de Engelse of Duitse versie. Hetzelfde heb je bijvoorbeeld in de menu items en modules. Hier gaat de upgrade wel goed, bij artikelen niet.

Johan.
juseit is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 03:22.