Ga Terug  
     


Installatie, Upgrade en Backup (2.5) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 2.5 Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 4 maart 2012, 15:01   #1
jeantoin
 
Geregistreerd op: 14 december 2011
Berichten: 8
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Joomla! debug console onderaan pagina

Na de de upgrade van 1.7 naar 2.5.1 heb ik de foutmelding aangezet, nu zie ik de
Joomla! Debug Console, zie plaatje hieronder.
Ook de andere balken kun je uitklappen.

Hoe los ik de problemen op?

Alvast bedankt.

Laatst aangepast door jeantoin : 4 maart 2012 om 15:12.
jeantoin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 maart 2012, 15:10   #2
tigi
Subsites & Structuur
 
tigi's Avatar
 
Geregistreerd op: 26 september 2008
Berichten: 1.381
Bedankjes gegeven: 173
Bedankjes ontvangen: 319
Standaard Re: Joomla! debug console onderaan pagina

Als het goed is kun je (inloggen als admin) bij algemene instellingen, systeem, foutopsporingsinstellingen rechtsboven foutopsporing systeem op nee zetten.

Marie-Anne Melis
Websites | Webapplicaties | Templates
http://www.emma-design.nl
KVK: 27280377
tigi is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 maart 2012, 15:14   #3
jeantoin
 
Geregistreerd op: 14 december 2011
Berichten: 8
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Joomla! debug console onderaan pagina

Citaat:
Origineel geplaatst door tigi Bekijk Bericht
Als het goed is kun je (inloggen als admin) bij algemene instellingen, systeem, foutopsporingsinstellingen rechtsboven foutopsporing systeem op nee zetten.
Ja, sorry, heb ik net gevonden.
Maar moet ik dan ook iets doen met wat er staat? Of zijn het geen fouten?
jeantoin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 maart 2012, 15:24   #4
Marijke
Teamleider Taalteam
Gebruikersgroep Enschede
 
Marijke's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 maart 2008
Locatie: Enschede
Leeftijd: 51
Berichten: 4.526
Bedankjes gegeven: 462
Bedankjes ontvangen: 1.530
Standaard Re: Joomla! debug console onderaan pagina

Als je verder geen problemen ondervindt met de site moet je het gewoon uitschakelen. Foutopsporing inschakelen doe je alleen even om te achterhalen waar het fout gaat als je problemen ondervindt.

Ik zie overigens wel dat je nog even het taalpakket moet updaten door het opnieuw te installeren. Ook daarin zijn wijzigingen geweest.

Wijsheid is weten wanneer je dom mag zijn.
Teamleider Taalteam JoomlaCommunity | Joomla Bug Squad Member | Joomla Translation Teams Member
Joomla Translation Coordination Team Member | JSST | OSM Board Member
Twitter | Flickr
Marijke is offline Stuur een bericht via Skype™ naar Marijke   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 11:04.