Ga Terug  
     


Overig (2.5) Weet je nog niet of Joomla! wat voor jou is? Stel hier je vragen. Ook alle andere algemene vragen kun je hier plaatsen.

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 16 juni 2012, 11:35   #1
aeng
 
aeng's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 maart 2009
Locatie: Boskamp
Leeftijd: 54
Berichten: 23
Bedankjes gegeven: 3
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Menuitem in nieuw window openen

Ik wil een menulink (met een url) openen in een nieuw browservenster. Dus geen iframe's.
Is dit mogelijk?

Gr. Geert

aeng is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 juni 2012, 11:48   #2
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 61
Berichten: 2.229
Bedankjes gegeven: 278
Bedankjes ontvangen: 614
Standaard Re: Menuitem in nieuw window openen

Volgens mij kun je dat bij het menu-item opgeven (Doelvenster).

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 juni 2012, 15:11   #3
aeng
 
aeng's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 maart 2009
Locatie: Boskamp
Leeftijd: 54
Berichten: 23
Bedankjes gegeven: 3
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Menuitem in nieuw window openen

Dat klopt. Er wordt dan inderdaad een nieuw venster geopend, maar binnen een frame van mijn website. Ik kom maar niet van dat frame af.
Ik wil eigenlijk een menulink openen met de _blank optie.

Laatst aangepast door aeng : 16 juni 2012 om 15:15.

aeng is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 juni 2012, 08:34   #4
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 61
Berichten: 2.229
Bedankjes gegeven: 278
Bedankjes ontvangen: 614
Standaard Re: Menuitem in nieuw window openen

Misschien snap ik je niet helemaal .
Je geeft dus bij Doelvenster 'Nieuw venster met menubalk' op (of zonder)?
Geef je bij de link wel op inclusief http://?

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 juni 2012, 13:21   #5
aeng
 
aeng's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 maart 2009
Locatie: Boskamp
Leeftijd: 54
Berichten: 23
Bedankjes gegeven: 3
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Menuitem in nieuw window openen

Ik heb 2 afbeeldingen bijgesloten. Ik wil dus een compleet nieuw venster openen, geen frame.
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg instellingen.jpg‎ (32,3 KB, 11x gelezen)
Bestandstype: jpg resultaat.jpg‎ (56,7 KB, 10x gelezen)

aeng is offline   Met citaat antwoorden
Oud 20 juni 2012, 13:52   #6
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 61
Berichten: 2.229
Bedankjes gegeven: 278
Bedankjes ontvangen: 614
Standaard Re: Menuitem in nieuw window openen

Bij "Link" geef je index.php.....
Als je daar de echte link opgeeft (www.doeldomein.nl/...)

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken MartijnM voor dit nuttige bericht:
aeng (20 juni 2012)
Oud 20 juni 2012, 14:10   #7
aeng
 
aeng's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 maart 2009
Locatie: Boskamp
Leeftijd: 54
Berichten: 23
Bedankjes gegeven: 3
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Menuitem in nieuw window openen

Dat was de oplossing. Thanks!

aeng is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 09:33.