Ga Terug  
     


Core extensies (1.5) Plaats hier je vragen over de extensies welke standaard in Joomla 1.5 zitten (Core Extensies).

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 30 juni 2012, 09:01   #1
john078
 
Geregistreerd op: 30 juni 2012
Berichten: 10
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Question meerdere keren mod-mainmenu gebruiken

Is het mogelijk om meerdere keren mod-mainmenu te gebruiken in een site

Ik heb het geprobeerd op mijn site: http://www.thaisereizen.nl en krijg in beide mod-menu's dezelfde links.

Ik heb een menu gemaakt voor excursies en een menu voor hotels. Als ik in het menu voor hotels op een link klik, bijvoorbeeld Bangkok dan krijg ik de excursies te zien.

Heb ik iets verkeerd gedaan of kan het gewoonweg niet ?

John
john078 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juni 2012, 10:04   #2
wouterz
 
wouterz's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 september 2011
Leeftijd: 33
Berichten: 59
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 8
Standaard Re: meerdere keren mod-mainmenu gebruiken

Citaat:
Origineel geplaatst door john078 Bekijk Bericht
Is het mogelijk om meerdere keren mod-mainmenu te gebruiken in een site

Ik heb het geprobeerd op mijn site: http://www.thaisereizen.nl en krijg in beide mod-menu's dezelfde links.

Ik heb een menu gemaakt voor excursies en een menu voor hotels. Als ik in het menu voor hotels op een link klik, bijvoorbeeld Bangkok dan krijg ik de excursies te zien.

Heb ik iets verkeerd gedaan of kan het gewoonweg niet ?

John
Je doet iets verkeerd. Nu nog uitvinden wat.

Je schrijft dat je twee menu's hebt gemaakt, eerste wat je moet checken of die menu-items wel naar de juiste categorie of pagina verwijzen.

Ook neem ik aan dat de menu's verschillende namen hebben?

Laatste wat ik kan bedenken is dat je in modules wel twee modules moet aanmaken 1 voor hotels en 1 voor excursies en dat je de 1 naar het ene menu en de ander naar het andere menu moet laten verwijzen.
wouterz is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juni 2012, 12:06   #3
john078
 
Geregistreerd op: 30 juni 2012
Berichten: 10
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: meerdere keren mod-mainmenu gebruiken

ik zal omschrijven wat ik gedaan heb....

menu item gemaakt in de menumanager, daarna de module ingesteld
tittle, position, assignment en in de parameters de juiste name gekozen

dit heb ik voor beide menu's hetzelfde gedaan, uiteraard wel de juiste parameter name gekozen... bij de exursies uiteraard excursies en hotels hotels-in-thailand

hotels-in-thailand heb ik net nog even verandert in hotels

John
john078 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 juni 2012, 22:24   #4
wouterz
 
wouterz's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 september 2011
Leeftijd: 33
Berichten: 59
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 8
Standaard Re: meerdere keren mod-mainmenu gebruiken

Dat klinkt allemaal goed. Ik ben een beetje bang dat het erg lastig is om van een afstandje te zien wat er nu aan de hand is. Ik wil eventueel wel even achter de schermen voor je kijken, dan moet je een prive bericht sturen.

---------- Bericht toegevoegd op 30 juni 2012 om 23:24 ---------- Vorige bericht was op 30 juni 2012 om 21:30 ----------

Toch een idee. Zet SEF is uit? werkt het dan wel? je menu-items hebben natuurlijk dezelfde naam, hebben ze ook dezelfde alias? Mogelijk gaat dat niet goed met SEF aan.
wouterz is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Trefwoorden
menu, mod-mainmenu

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 10:48.