Ga Terug  
     


Installatie, Upgrade en Backup (2.5) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 2.5 Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 31 januari 2012, 22:50   #11
adje
 
adje's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 5.356
Bedankjes gegeven: 174
Bedankjes ontvangen: 893
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

Citaat:
Origineel geplaatst door pietje00 Bekijk Bericht
ik heb hetzelfde probleem.
website lokaal gezet, draait onder XAMPP

JUPGRADE geeft bij controle deze fout en stopt er mee:
406: cURL not loaded

heeft iemand deze fout al gehad en weet de oplossing?

gr
Peter
google maar eens op "cURL not loaded" dan zie je dat je niet de enige bent.
Een oplossing staat mogelijk hier
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=2582095
Ad
adje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 januari 2012, 23:34   #12
pietje00
 
Geregistreerd op: 23 december 2010
Berichten: 10
Bedankjes gegeven: 1
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

link had ik al gezien en uitgevoerde
bij aanpassen ini bestand de verkeerde extensie meegegeven aan het nieuwe bestand
na een nieuw ini bestand gemaakt te hebben werkt alles
pietje00 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 februari 2012, 19:10   #13
olympic
 
Geregistreerd op: 28 januari 2012
Berichten: 4
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

zowel jupgrade en sp upgrade blijken voor mij niet te werken

Zelfs na overschrijven naar 1.6 is een ramp
Heb alles er afgehaald. Gehannes van upgraden, en daar ben ik al een week mee bezig, zit er toch niets anders op dan helemaal opnieuw op te bouwen bij beginpunt.joomla 2.5

Voor mij nu geen upgrades meer. Je bent er lang mee bezig en het schiet niet op. Zeker als je iedere keer moet herinstalleren. Ik heb daar geen tijd meer voor om iedere keer weer te gaan hannesen met weer opnieuw de 1.5.25 te installeren.
olympic is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 februari 2012, 14:38   #14
r2gnl
Moderatorteam
Gebruikersgroep Maastricht
 
r2gnl's Avatar
 
Geregistreerd op: 19 september 2008
Locatie: Maastricht, Boschpoort
Leeftijd: 47
Berichten: 871
Bedankjes gegeven: 76
Bedankjes ontvangen: 148
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

@Peter,

cURL staat dat standaard onder XAMPP. Zo nee, kun je proberen het er zelf bij te zetten als je kennis hebt. http://curl.haxx.se/

@olympic,

Ik heb diverse grotere 1.5.25 site met jupdate al over naar j1.7 en j2.5 zonder enige problemen.
Je gegeven info is te summier om aan te geven waarin je dit moet zoeken:
welke extensies gebruik je,
welke hostomgeving,
hoe is je internetverbinding,
hoe groot is je site, de opbouw, in menu's, teksten, gebruikers.
heb je de logs nagekeken, foutmeldingen aangezet?

Alles is van invloed op het eenvoudig of lastig werken met een migratie.
Dat jou dit niet lukt ligt dat niet aan jouw manier van werken dan? Want ook dat kunnen we op deze manier zonder meer informatie wat je hebt, gebruikt, ingesteld doet, niet uitsluiten.

Remco

Remco Gerbrands (r2gnl)

ARTOGE | www.artoge.nl | kvk 1408396 |
r2gnl is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juli 2012, 22:18   #15
Graphiste
 
Geregistreerd op: 6 december 2008
Berichten: 1
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

Jupgrade werkte bij mij ook niet. Als ik op de start upgrade button druk gebeurde er niets. (in Firefox) Ik heb debugging venster erbij aangezet en krijg nu te zien waar JUpgrade op klapt.

ik krijg de volgende meldingen:

Object.append is not a function modal.js line20
Object.merge is not a function modal.js line8

Ik heb nu eens met google chrome opgestart, en de jupgrade gaat gelijk beginnen.
Het duurt wel lang, sterker nog is nog steeds bezig dus ik wacht maar af

Tip draai JUpgrade niet met Firefox. mochten er nog problemen voordoen met Google Chrome dan meld ik me weer, zo niet dan is alles goed gegaan.
Graphiste is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 juli 2012, 23:33   #16
sovainfo
 
Geregistreerd op: 23 januari 2009
Locatie: Beekbergen
Berichten: 2.347
Bedankjes gegeven: 73
Bedankjes ontvangen: 361
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

Zonder versienummers hebben we niet zoveel aan het advies. Zeker nu het FF betreft.
sovainfo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 juli 2012, 20:33   #17
JohanG
 
JohanG's Avatar
 
Geregistreerd op: 9 januari 2009
Locatie: De Krim
Leeftijd: 64
Berichten: 220
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 15
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

Ik heb de Mootools upgraden versie 1.2.5 vervangen door versie 1.2.4 en bij de pluginparameters 2x gekozen voor versie 1.2.
Hierna werkt Jupgrade probleemloos.

Wie werkt maakt fouten. Ik ken mensen die geen fouten maken ....
Johan Gols
www.gols.tk
JohanG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 juli 2012, 21:27   #18
Hanfo
 
Geregistreerd op: 26 maart 2009
Berichten: 23
Bedankjes gegeven: 3
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

Citaat:
Origineel geplaatst door JohanG Bekijk Bericht
Ik heb de Mootools upgraden versie 1.2.5 vervangen door versie 1.2.4 en bij de pluginparameters 2x gekozen voor versie 1.2.
Hierna werkt Jupgrade probleemloos.
Persoonlijk kots ik inmiddels van Jupgrade, een hele dag verknoeit met proberen, opnieuw installeren etc. Ik wil nu wel een poging wagen met bovenstaande oplossing. Welke versie van Jupgrade heb je gebruikt bij bovenstaande truc?
Hanfo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 juli 2012, 22:53   #19
JohanG
 
JohanG's Avatar
 
Geregistreerd op: 9 januari 2009
Locatie: De Krim
Leeftijd: 64
Berichten: 220
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 15
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

Sinds ik aan het knoeien ben met Jupgrade doe ik dit. En dat is de laatste twee versies.
Maar verwacht van Jupgrade geen wonderen. Ik gebruik het hoofdzakelijk om databases van CB en Kunena over te zetten naar een 2.5 versie. De desbetreffende site bouw ik opnieuw met 2.5 en importeer de databases die ik met Jupgrade heb geconverteerd naar 2.5

Laatst aangepast door JohanG : 15 juli 2012 om 22:56.

Wie werkt maakt fouten. Ik ken mensen die geen fouten maken ....
Johan Gols
www.gols.tk
JohanG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 juli 2012, 00:42   #20
tigi
Subsites & Structuur
 
tigi's Avatar
 
Geregistreerd op: 26 september 2008
Berichten: 1.377
Bedankjes gegeven: 172
Bedankjes ontvangen: 319
Standaard Re: jupgrade voor joomla werkt niet

Ik heb dit zelf nooit uitgeprobeerd maar hier staat hoe je curl aan kunt zetten in wamp: http://www.phpmind.com/blog/2011/02/...-curl-in-wamp/

Zelf gebruik ik lokaal easyphp en daar werkt het upgraden prima.

Marie-Anne Melis
Websites | Webapplicaties | Templates
http://www.emma-design.nl
KVK: 27280377
tigi is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 12:23.