Ga Terug  
     


Notities

Overig (3.0-3.x) Weet je nog niet of Joomla! wat voor jou is? Stel hier je vragen. Ook alle andere algemene vragen kun je hier plaatsen.

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 4 november 2016, 14:08   #1
ArnoudW
 
Geregistreerd op: 24 februari 2016
Berichten: 6
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Question Subtext wit hoofdmenu

Hallo allemaal,

Ik ben bezig met het maken van een website voor een scoutinggroep maar heb een probleempje met het hoofdmenu. Wanneer ik op een menu sta met de muis is de subtext netjes zwart maar zodra ik het menu aangeklikt heb worden de sub textjes wit net als wat eromheen zit dus kun je de tekst simpelweg niet of nauwelijks lezen. Weet iemand raad?
http://www.mediafire.com/view/aae77l4ap868iat/zwart.png nog niet op geklikt
http://www.mediafire.com/view/8ugdpjn352yfcof/wit.png geklikt


Groet,

Arnoud
ArnoudW is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 november 2016, 14:45   #2
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Subtext wit hoofdmenu

Hallo,

heb je de site online staan zo dat we kunnen zien? zo kunnen we het sneller oplossen.

Anders kun je als je firefox gebruikt firebug installeren daarmee kun je achter halen welke je css je moet aanpassen. Hier een handleiding over firebug.

Succes ermee.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 november 2016, 13:12   #3
ArnoudW
 
Geregistreerd op: 24 februari 2016
Berichten: 6
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Subtext wit hoofdmenu

Onze site: http://scoutnet.nl/~alexandergroep/i...nl/startpagina
Ik zal vanavondf firebug es proberen.
ArnoudW is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 november 2016, 13:50   #4
RVdwdb
 
Geregistreerd op: 11 januari 2015
Berichten: 84
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 27
Standaard Re: Subtext wit hoofdmenu

Je hebt css compressie aan staan, daardoor niet goed te zien in welk css bestand je dit moet aanpassen.
Maar kijk ook eens bij je template instellingen of je daar de verschillende (sub)menu items kunt aanpassen. Zoniet dan in bijv. een custom.css dit opnemen:

Code:
.gf-menu.li > li.active
.item.subtext em {
color: #ccc;
}
Voor #ccc kun je vervangen door de door jouw gewenste kleurcode (zwart is #000)
RVdwdb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 november 2016, 19:26   #5
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 55
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: Subtext wit hoofdmenu

Of mijn browsers zijn raar of ik ben raar maar ik zie niet dat de tekst/menu item wit word als deze is aangeklikt.
Is het misschien opgelost?

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 november 2016, 21:13   #6
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Subtext wit hoofdmenu

Ja het is opgelost Arjan de tekst die wit was is nu zwart.
Dus je ziet er niet over heen maar je bent wel raar

Groetjes Ron
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg wit-weg.jpg‎ (12,5 KB, 2x gelezen)
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 november 2016, 09:21   #7
ArnoudW
 
Geregistreerd op: 24 februari 2016
Berichten: 6
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Subtext wit hoofdmenu

Het probleem is inderdaad opgelost, een custom css bestand was benodigd. Bedankt voor het meedenken!
ArnoudW is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 02:28.