Ga Terug  
     


Notities

Overige (VM) Plaats hier alle overige vragen die betrekking hebben tot VirtueMart

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 6 mei 2016, 17:52   #1
Funtshirts
 
Geregistreerd op: 10 april 2016
Berichten: 43
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Virtuemart categorie submenu's

Hallo Allemaal,

De laatste dagen had ik wat problemen die inmiddels zijn opgelost door het herinstalleren van mn template en het framework daarvan.

Nu had ik alleen in de Virtuemart categorie module 2 submenu's.
Zoals dit:

Land Rover (main) ---> Heren (sub1) ---> t-shirts (sub 2)

Maar nu heb ik alleen nog maar Land Rover (main) ---> Heren (sub1)

Iemand een idee hoe ik dat terugkrijg?
De settings in de module staan al zo dat hij het zo moeten laten zien.

Mijn website is www.funtshirts.nl
Ik gebruik:
PHP 5.6.19
Joomla 3.5.1
Virtuemart 3.0.16
Funtshirts is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 mei 2016, 08:49   #2
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Virtuemart categorie submenu's

Hallo,
staat t-shirts (sub 2) als je kijkt bij Product Category [ Edit ]
dan bij
Product Category Form wel op Published en
geheel onder in bij Details. in juiste Parent Categorie
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg subcatvm3.JPG‎ (27,9 KB, 2x gelezen)
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 mei 2016, 13:01   #3
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Virtuemart categorie submenu's

ik heb ook getest maar lijkt er op dat normaal maar 1 sub diepte is in de standaard categorie module van vm3
Maar heb hier eventueel iets gevonden wat het wel kan weer geven.
https://www.openglobal.co.uk/shop/jo...le-detail.html
als je daar op het zip plaatje klikt kan je hem downloaden..
en hem dan op de juiste menu positie zet .
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg danwelKnipsel.JPG‎ (22,3 KB, 2x gelezen)
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken Leen2911 voor dit nuttige bericht:
Funtshirts ( 7 mei 2016)
Oud 7 mei 2016, 17:25   #4
Funtshirts
 
Geregistreerd op: 10 april 2016
Berichten: 43
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Virtuemart categorie submenu's

Thanks!

Deze module laat het inderdaad wel zien. Helaas werkt hij heel goed met elke stijl behalve de stijl van mijn template. De dropdownkruisjes staan totaal verkeerd:

https://www.funtshirts.nl/shop
Funtshirts is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 mei 2016, 17:52   #5
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Virtuemart categorie submenu's

Misschien als je bij die module eens kijkt op tabblad geavanceerd en dan onderaan
bij module style kijkt of er iets van jouw template tussen staat ?.
of misschien heeft jou template bepaalde menu class suffix of module class achtervoegsels die dan misschien in tabblad algemeen kan uit proberen ?.
wie weet geeft dat een beter beeld
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 mei 2016, 18:15   #6
Funtshirts
 
Geregistreerd op: 10 april 2016
Berichten: 43
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Virtuemart categorie submenu's

De stijl heb ik al goed staan. en de module class overgenomen van de standaard categoriemodule die in de juiste stijl stond (dat werkte wel)
Ergens werkt de extensie niet goed mee. Hij blijft soms ook uitgeklapt staan ondanks virtuemart accordeon wel aanstaat.
Met de standaard module heb ik deze problemen niet. Mss is het al een tijdje geleden dat deze module bijgewerkt is, ik weet het niet.
Funtshirts is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 mei 2016, 09:05   #7
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Virtuemart categorie submenu's

Citaat:
Hij blijft soms ook uitgeklapt staan ondanks virtuemart accordeon wel aanstaat.
Zie inderdaad dat af en toe even duurt tot hij sluit maar lijkt misschien iets in combinatie met de slider tijd van je home pagina of iets van dien aard maar meer zou ik ook niet weten..
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken Leen2911 voor dit nuttige bericht:
Funtshirts ( 8 mei 2016)
Oud 11 mei 2016, 16:09   #8
Funtshirts
 
Geregistreerd op: 10 april 2016
Berichten: 43
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Thumbs up Re: Virtuemart categorie submenu's

Citaat:
Origineel geplaatst door Leen2911 Bekijk Bericht
Zie inderdaad dat af en toe even duurt tot hij sluit maar lijkt misschien iets in combinatie met de slider tijd van je home pagina of iets van dien aard maar meer zou ik ook niet weten..
Hey Leen,

Inmiddels gebruik ik de extensie en hij werkt nu goed!
Plaatsing van de kruisjes opgelost met de developer.

Nogmaals bedankt voor de tip!
Funtshirts is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 22:07.