Ga Terug  
     


Notities

Vertalingen (2.5) Plaats hier je vragen en/of opmerkingen over de Nederlandse vertaling van Joomla! 2.5

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 14 juli 2014, 10:35   #1
rmolenaar
 
rmolenaar's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Zuid-Holland
Leeftijd: 37
Berichten: 122
Bedankjes gegeven: 35
Bedankjes ontvangen: 30
Standaard Menu alle talen

Beste JC'ers
Is het noodzakelijk om een menu aan te maken met "alle talen" ?
Ik dacht ergens gelezen te hebben dat dit nodig is als iemand op de website komt en zijn/haar taal niet voorkomt.

2e vraag wat hierop aansluit: kan ik dit ook testen?

Groeten,
Rob
rmolenaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 juli 2014, 12:08   #2
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: Menu alle talen

Hier: http://help.joomlacommunity.eu/jooml...html?showall=1
Staat
Citaat:
Nadat je Joomla geïnstalleerd hebt zonder voorbeelddata is daarin al een hoofdmenu (mainmenu) aangemaakt met een menu-item dat als standaard pagina is ingesteld. Belangrijk is dat je dit gewoon zo laat staan en het verder niet veranderd! De meertalige website heeft namelijk altijd één menu met een standaard menu-item nodig dat is toegewezen aan "Alle talen"
Met dit antwoord: Wat wil je testen?

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 juli 2014, 13:41   #3
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 55
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: Menu alle talen

Citaat:
Origineel geplaatst door rmolenaar Bekijk Bericht
2e vraag wat hierop aansluit: kan ik dit ook testen?
Ja, je kan testen of de talen herkend worden door de browser op een taal in te stellen. Bij Firefox Extra > Opties en op het tabblad Inhoud onderaan.

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken ArjanR voor dit nuttige bericht:
rmolenaar (14 juli 2014)
Oud 14 juli 2014, 15:50   #4
rmolenaar
 
rmolenaar's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Zuid-Holland
Leeftijd: 37
Berichten: 122
Bedankjes gegeven: 35
Bedankjes ontvangen: 30
Standaard Re: Menu alle talen

Bedankt Arjan,

Op één of andere manier werkt het nog niet goed.
Ik heb 5 talen (NL, UK, US, FR, RU)geïnstalleerd en ingesteld.
Dus ook menu's, modules en artikelen.

Als ik de website taal standaard op Engels zet en ik open de website opnieuw dan krijg ik de Engelse versie maar ik verwacht dan eigenlijk de Nederlandse versie omdat dit mijn browsertaal is.
In de taalfilter plugin heb ik bij "Taalselectie voor nieuwe bezoekers": Browserinstelling.

Laatst aangepast door rmolenaar : 14 juli 2014 om 15:58.
rmolenaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 juli 2014, 19:29   #5
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 55
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: Menu alle talen

Weet je zeker dat je browser staat ingesteld op Nederlands?
Mogen wij anders eens kijken op je website?

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 juli 2014, 13:32   #6
Marijke
Teamleider Taalteam
Gebruikersgroep Enschede
 
Marijke's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 maart 2008
Locatie: Enschede
Leeftijd: 54
Berichten: 4.650
Bedankjes gegeven: 470
Bedankjes ontvangen: 1.579
Standaard Re: Menu alle talen

Denk er bij het testen wel om dat er een cookie wordt achtergelaten, deze onthoudt in welke taal je de website verliet.
Je kan de tijd van de cookie instellen, of bij testen zou ik in ieder geval zorgen dat je de cookie verwijdert hebt voordat je opnieuw test.

Laatst aangepast door Marijke : 15 juli 2014 om 15:48.

Wijsheid is weten wanneer je dom mag zijn.
Teamleider Taalteam JoomlaCommunity | Joomla Bug Squad Member | Joomla Translation Teams Member
Joomla Translation Coordination Team Member | JSST | OSM Board Member
Twitter | Flickr
Marijke is offline Stuur een bericht via Skype™ naar Marijke   Met citaat antwoorden
Oud 15 juli 2014, 15:25   #7
rmolenaar
 
rmolenaar's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Zuid-Holland
Leeftijd: 37
Berichten: 122
Bedankjes gegeven: 35
Bedankjes ontvangen: 30
Standaard Re: Menu alle talen

Ik denk dat het te maken heeft met dat mijn website offline staat.
Als ik de taal aanpas van de browser dan krijg ik de offline pagina en deze is wel in de taal zoals ingesteld in de browser dus dat gaat goed. Zodra ik inlog kreeg ik de Nederlandse versie.

Nu de site even online gezet en getest en nu gaat het goed.

Bedankt voor jullie hulp.
rmolenaar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Trefwoorden
alle talen, menu

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 15:54.