Ga Terug  
     


Notities

Overige (VM) Plaats hier alle overige vragen die betrekking hebben tot VirtueMart

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 24 mei 2015, 23:40   #1
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Question Layout niet overgenomen, welke broncode?

In een eerdere post heb ik al aangegeven dat ik bezig ben om een joomla site met virtuemart over te zetten.

Nu loop ik er tegen aan dat ik bij het overzetten de layout niet goed mee krijg.

Origineel:
http://www.raamdecoland.nl/op-maat-g...op-maat-detail

Nieuwe:
http://www.kampherbeek-productions.n...category_id=35


Zo zie ik bijv. dat de groene balken in het origineel helemaal doorlopen en bij de nieuwe niet. Dit komt omdat er in het origineel de class titelbalk wordt aangeroepen en bij de nieuwe niet.

Nu is mijn vraag in welk bestand deze broncode staat.
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 mei 2015, 13:34   #2
yolknet
 
Geregistreerd op: 7 april 2012
Berichten: 524
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 47
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Ik denk dat het in een template-override zit. Oftewel heeft het originele bestand gekopieerd naar een map en die aangepast. Dit kan ik herleiden aan de naamgeving. De element voor en na de <div class="titlebalk"> bestaan uit meerdere woorden, gescheiden door een streepje.
Je kunt zelf een een override maken, maar makkelijker en sneller is door de css aan te passen.
Voeg aan de class product-fields-title-wrapper de volgende twee regels toe:
Code:
display: block;
width: 100%;
yolknet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 mei 2015, 18:52   #3
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

helemaal gelukt.

Helaas neemt ie de kleuren plaatjes er onder ook niet over qua layout. Is hier ook een override probleem?
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 mei 2015, 08:39   #4
yolknet
 
Geregistreerd op: 7 april 2012
Berichten: 524
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 47
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Bedoel je de voorbeelden van de gewenste kleuren? Die kan ik wel zien. Misschien dat je je tijdelijke internetbestanden moet legen?
Probeer het anders eens op een andere computer en kijk of ze daar wel worden getoond.
yolknet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 mei 2015, 11:35   #5
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Ook op andere pc's is het verschil te zien.
Ik heb even 2 plaatjes toegevoegd waar het verschil duidelijk te zien is.
Bij nieuw.jpg staat het dus verkeer. De bullet moet bijv. in de kleur staan.
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg origineel.jpg‎ (90,4 KB, 5x gelezen)
Bestandstype: jpg nieuw.jpg‎ (87,2 KB, 6x gelezen)
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 mei 2015, 15:07   #6
yolknet
 
Geregistreerd op: 7 april 2012
Berichten: 524
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 47
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Ik zie wat je bedoelt. De bullet en kleur zijn twee objecten waarbij de bullet over de kleur valt (of de kleur achter de bullet, hoe je het wilt). Met z-index kun je dit in je css instellen.
yolknet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 mei 2015, 20:55   #7
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

In welke class zou dit dan neer gezet dienen te worden?
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 mei 2015, 08:13   #8
yolknet
 
Geregistreerd op: 7 april 2012
Berichten: 524
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 47
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

BIjv. .product-fields .product-field input[type="radio"]. Geef left de waarde 40
En/of .other-customfield img. Geef de margin-left de waarde -72px
yolknet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 mei 2015, 13:32   #9
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

het ziet er nu al iets beter uit.

Wat ik niet snap is dat de css bestanden tussen origineel en nieuw exact hetzelfde zijn en toch zie je verschillen.

---------- Bericht toegevoegd op 27 mei 2015 om 13:32 ---------- Vorige bericht was op 27 mei 2015 om 13:26 ----------

volgens mij loopt het niet gelijk omdat er steeds de woorden "Geen extra kosten" onder staat.
Geen idee waar ik dat weg haal.
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 mei 2015, 17:18   #10
suvel
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Mook
Leeftijd: 52
Berichten: 272
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 79
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

de tekst "geen extra kosten" kun je via een taal override verwijderen. De override aanmaken en de tekst dan leeg laten.

Succes

Al doende leert men...........
suvel is offline Stuur een bericht via Skype™ naar suvel   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 17:45.