Ga Terug  
     


Notities

Overige (VM) Plaats hier alle overige vragen die betrekking hebben tot VirtueMart

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 27 mei 2015, 18:32   #11
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Ik weet niet waarom er verschil is opgetreden maar ik zie met Firefox dat je het beste resultaat in vmsite-ltr.css (regel254) kan aanpassen bv
Code:
  .product-fields .product-field label.other-customfield {
       float: left;
     left: -22px;
     margin-bottom: 10px;
     margin-right: 8px;
     position: relative;
     text-align: left;
     top: 0;


 }
top kan ook -10px of zoiets success
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg wat2Knipsel.JPG‎ (40,5 KB, 2x gelezen)
Bestandstype: jpg kijeenshier1JPG.JPG‎ (72,0 KB, 2x gelezen)

Laatst aangepast door Leen2911 : 27 mei 2015 om 18:37. Reden: nog iets bijgezet
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 mei 2015, 00:40   #12
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Gelukkig ben ik weer een stap verder.

Zoals ik het nu zie loop ik nog tegen 1 probleem aan.

In onderstaande wordt "Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden"niet weergegeven:
http://www.kampherbeek-productions.n.../winkelwagen-2

Maar in deze wel:
http://www.raamdecoland.nl/winkelwagen-2
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 mei 2015, 07:24   #13
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

hallo tweet

Heb je dat wel aangevinkt in de configuratie van vm3 ?
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg voorwaarde.JPG‎ (61,6 KB, 3x gelezen)
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 mei 2015, 08:22   #14
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Ja dit staat aangevinkt.
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 mei 2015, 11:39   #15
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Ook al eens geprobeerd als hij is uit gevinkt(als test dat geen bugje is )
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 mei 2015, 12:59   #16
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

ik heb nog eens beetje zitten vergelijken voor je maar kom niet geheel uit
kan het zijn dat virtuemart nog niet geheel up to date is ?
hier mee bedoel ik ook het Nederlandse taal bestand .
als ik de broncode vergelijkt tussen beide site lijkt het er op dat de voorwaarde wel er is maar geen tekst laat zien.(misschien een taal overide gedaan ?)
en anders een proberen of je een andere winkel wagen kan starten via een menu.-item (om te testen)
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg zoekverschil.JPG‎ (96,8 KB, 2x gelezen)
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 mei 2015, 12:40   #17
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Uitzetten helpt niet. Ik krijg zelf dan nog de melding "Accepteer de leveringsvoorwaarden alstublieft ter bevestiging"

Maar ook de checkbox is niet zichtbaar, dat heeft lijkt me niks met de taalbestanden te maken.

---------- Bericht toegevoegd op 29 mei 2015 om 12:40 ---------- Vorige bericht was op 29 mei 2015 om 12:29 ----------

Dit is de code, "
COM_VIRTUEMART_CART_TOS_READ_AND_ACCEPTED"staat er dus wel in.


Code:
<?php // Continue and Checkout Button ?>
        <div class="checkout-button-top">

            <?php // Terms Of Service Checkbox
            if (!class_exists ('VirtueMartModelUserfields')) {
                require(JPATH_VM_ADMINISTRATOR . DS . 'models' . DS . 'userfields.php');
            }
            $userFieldsModel = VmModel::getModel ('userfields');
            if ($userFieldsModel->getIfRequired ('agreed')) {
                    if (!class_exists ('VmHtml')) {
                        require(JPATH_VM_ADMINISTRATOR . DS . 'helpers' . DS . 'html.php');
                    }
                    echo VmHtml::checkbox ('tosAccepted', $this->cart->tosAccepted, 1, 0, 'class="terms-of-service"');

                    if (VmConfig::get ('oncheckout_show_legal_info', 1)) {
                        ?>
                        <div class="terms-of-service">

                            <label for="tosAccepted">
                                <a href="<?php JRoute::_ ('index.php?option=com_virtuemart&view=vendor&layout=tos&virtuemart_vendor_id=1', FALSE) ?>" class="terms-of-service" id="terms-of-service" rel="facebox"
                                   target="_blank">
                                    <span class="vmicon vm2-termsofservice-icon"></span>
                                    <?php echo JText::_ ('COM_VIRTUEMART_CART_TOS_READ_AND_ACCEPTED'); ?>
                                </a>
                            </label>

                            <div id="full-tos">
                                <h2><?php echo JText::_ ('COM_VIRTUEMART_CART_TOS'); ?></h2>
                                <?php echo $this->cart->vendor->vendor_terms_of_service; ?>
                            </div>

                        </div>
                        <?php
                    }
            }
            echo $this->checkout_link_html;
            ?>
        </div>

Laatst aangepast door MartijnM : 30 mei 2015 om 11:41. Reden: code tags geplaatst
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 mei 2015, 14:19   #18
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Hallo Tweet,

Ik weet niet precies waarom dit ook optreed maar er is ooit een tijd geweest dat dit ook bij bepaalde template optrad (zoiets als hier wat er oplijkt https://www.gavick.com/forums/bikest...rom-cart-26232 )maar ik denk dat je dus snelst uit kan testen door even een andere template als voorkeur te nemen als testje.
verder denk ik toch dat ook iets met vertaal te maken kan hebben.
Het hokje voor vinkje is er volgens mij wel maar geheel op verkeerde plek
zie de plaatjes .
in de vm-ltr-site.css kan je eens kijken bij regels 106 en 107 wat er bij jou staat
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg hierergens2.JPG‎ (40,8 KB, 1x gelezen)
Bestandstype: jpg hierergens.JPG‎ (32,3 KB, 1x gelezen)
Bestandstype: jpg hierergensdenkik.JPG‎ (47,4 KB, 1x gelezen)
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 mei 2015, 14:21   #19
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

als ik het goed zag staat er bij jou ergens margin-left: -365px;
en misschien heb je dat al gedaan maar je kan bij
virtuemart configuratie tabblad winkel bij taal instellingen deze Onvertaalde strings in Engels weergeven aanvinken wie weet helpt dat ook nog een beetje

Laatst aangepast door Leen2911 : 29 mei 2015 om 14:30. Reden: nog wat bij verzonnen
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 mei 2015, 15:54   #20
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Als ik margin-left: -365px; verwijder heb ik in elk geval de checkbox staan.
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 22:07.