Ga Terug  
     


Notities

Overige (VM) Plaats hier alle overige vragen die betrekking hebben tot VirtueMart

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 29 mei 2015, 17:28   #21
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

kijk eens in deze map "jouwebsite\components\com_virtuemart\sublayou ts\"
of daar ook tos.php in staat en of hij het zelfde is als deze.
En heb je nergens fout meldingen als Foutopsporing systeem aan staat en op maxium.

Code:
<?php
/**
 * field tos
 *
 * @package VirtueMart
 * @subpackage Cart
 * @author Max Milbers
 * @link http://www.virtuemart.net
 * @copyright Copyright (c) 2014 VirtueMart Team. All rights reserved.
 * @license http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html GNU/GPL2, see LICENSE.php
 * @version $Id: cart.php 7682 2014-02-26 17:07:20Z Milbo $
 */
 defined('_JEXEC') or die('Restricted access');
$_prefix = $viewData['prefix'];
$field = $viewData['field'];
$tos = $field['value'];
 $app = JFactory::getApplication();
if($app->isSite()){
 vmJsApi::popup('#full-tos','#terms-of-service');
 if (!class_exists('VirtueMartCart')) require(VMPATH_SITE . DS . 'helpers' . DS . 'cart.php');
 $cart = VirtuemartCart::getCart();
 $cart->prepareVendor();
 if(empty($tos) and !VmConfig::get ('agree_to_tos_onorder', true)){
  if(is_array($cart->BT) and !empty($cart->BT['tos'])){
   $tos = $cart->BT['tos'];
  }
 }
}
 if(!class_exists('VmHtml')) require(VMPATH_ADMIN.DS.'helpers'.DS.'html.php');
echo VmHtml::checkbox ($_prefix.$field['name'], $tos, 1, 0, 'class="terms-of-service required"', 'tos');
 if (VmConfig::get ('oncheckout_show_legal_info', 1) and $app->isSite()) {
?>
<div class="terms-of-service">
 <label for="tos">
  <a href="<?php echo JRoute::_ ('index.php?option=com_virtuemart&view=vendor&layout=tos&virtuemart_vendor_id=1', FALSE) ?>" class="terms-of-service" id="terms-of-service" rel="facebox"
     target="_blank">
   <span class="vmicon vm2-termsofservice-icon"></span>
   <?php echo vmText::_ ('COM_VIRTUEMART_CART_TOS_READ_AND_ACCEPTED') ?>
  </a>
 </label>
  <div id="full-tos">
  <h2><?php echo vmText::_ ('COM_VIRTUEMART_CART_TOS') ?></h2>
  <?php echo $cart->vendor->vendor_terms_of_service ?>
  </div>
</div>
<?php
}
  
 ?>
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg tos.JPG‎ (43,6 KB, 0x gelezen)
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 juni 2015, 10:49   #22
tweet
 
Geregistreerd op: 6 maart 2013
Berichten: 29
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Layout niet overgenomen, welke broncode?

Ik heb de vm_config in de database opnieuw geimporteerd en toem was het goed.
Allemaal bedankt voor jullie hulp.
tweet is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 20:32.