Ga Terug  
     


Notities

Overige (VM) Plaats hier alle overige vragen die betrekking hebben tot VirtueMart

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 14 februari 2016, 22:49   #1
gerdine
 
Geregistreerd op: 28 juli 2009
Berichten: 81
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard niet kunnen bewerken en een foutmelding

Hoi ik heb net vm erop gezet maar ik kom wat probleempjes tegen.

1) ik kan niks opslaan of wat toevoegen
2) krijg ik deze foutmelding te zien:

vmError: Warning, the Safe Path is empty, for safety reasons it is very important to create a folder in a path not accessible by an URL, create also a folder invoices in it to store your sensitive data secure. Our suggested path is for your system /var/www/vhosts/41/177631/webspace/httpdocs/vmfiles/, use this link to the config
JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /var/www/vhosts/41/177631/webspace/httpdocs/energybaits.nl/images/availa

Waar ik niet uitkomt.

Alvast bedankt
Rico
gerdine is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 februari 2016, 22:56   #2
suvel
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Mook
Leeftijd: 52
Berichten: 272
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 79
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

VirtueMart wil graag een vellige locatie om om bestanden (pdf van facturen etc) op te slaan.
Na installatie geeft (zoals je al in de foutmelding ziet) VirtueMart een voorstel voor deze locatie en stelt deze ook direct in bij je configuratie - algemene instellingen van VirtueMart. Deze map is na installatie nog niet aanwezig en zul je zelf aan moeten maken via je FTP-programma.

Zodra je dat gedaan hebt (je kunt natuurlijk ook een andere map maken , maar dan deze goed instellen bij de configuratie - algemene instellingen) is deze foutmelding weg.

Succes

Al doende leert men...........
suvel is offline Stuur een bericht via Skype™ naar suvel   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken suvel voor dit nuttige bericht:
gerdine (15 februari 2016)
Oud 16 februari 2016, 17:58   #3
gerdine
 
Geregistreerd op: 28 juli 2009
Berichten: 81
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

Ok bedankt,

Ik ga eens proberen een map aan te maken, ik laat wat weten of het wilt lukken.

Rico


---------- Bericht toegevoegd op 16 februari 2016 om 18:58 ---------- Vorige bericht was op 16 februari 2016 om 18:57 ----------

De map is netjes aangemaakt maar het probleem blijft.

Onder de configuratie kan ik niks opslaan zodra ik daarop klikt komt er een # achter de url te staan.
gerdine is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 februari 2016, 19:42   #4
suvel
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Mook
Leeftijd: 52
Berichten: 272
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 79
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

welke versie Joomla en VirtueMart wordt gebruikt?

Al doende leert men...........
suvel is offline Stuur een bericht via Skype™ naar suvel   Met citaat antwoorden
Oud 16 februari 2016, 19:51   #5
gerdine
 
Geregistreerd op: 28 juli 2009
Berichten: 81
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

Deze worden er gebruikt.

Joomla! 2.5.28
VM VirtueMart 3.0.12
gerdine is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 februari 2016, 22:08   #6
Jheroen
 
Jheroen's Avatar
 
Geregistreerd op: 24 juli 2009
Locatie: Soest
Leeftijd: 49
Berichten: 1.261
Bedankjes gegeven: 23
Bedankjes ontvangen: 124
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

Joomla 2.5? Wordt het geen tijd om te migreren naar J3?

Met vriendelijke groet,

Jheroen Briels
Joomlapartner, websites - maatwerk - migratie - design - onderhoud
Joomlastartpakket, complete Joomla website voor een prima tarief
Joomlahostingsupport, Joomla! SSD hosting - chmodvrij - prima support - concurrerende tarieven
Jheroen is offline Stuur een bericht via MSN naar Jheroen   Met citaat antwoorden
Oud 17 februari 2016, 22:38   #7
gerdine
 
Geregistreerd op: 28 juli 2009
Berichten: 81
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

Dat is een optie, maar is dat de reden dat VM niet werkt?

Zo ja dan zal ik de aanvraag doen om dat te laten doen, want dat kan ik niet.
gerdine is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 februari 2016, 23:00   #8
Jheroen
 
Jheroen's Avatar
 
Geregistreerd op: 24 juli 2009
Locatie: Soest
Leeftijd: 49
Berichten: 1.261
Bedankjes gegeven: 23
Bedankjes ontvangen: 124
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

Het niet kunnen opslaan lijkt me eerder een hostingprobleem, waar zit je met je hosting?

Met vriendelijke groet,

Jheroen Briels
Joomlapartner, websites - maatwerk - migratie - design - onderhoud
Joomlastartpakket, complete Joomla website voor een prima tarief
Joomlahostingsupport, Joomla! SSD hosting - chmodvrij - prima support - concurrerende tarieven
Jheroen is offline Stuur een bericht via MSN naar Jheroen   Met citaat antwoorden
Oud 18 februari 2016, 17:46   #9
gerdine
 
Geregistreerd op: 28 juli 2009
Berichten: 81
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

Ik zit bij "mijn hosting"
gerdine is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 februari 2016, 07:25   #10
Jheroen
 
Jheroen's Avatar
 
Geregistreerd op: 24 juli 2009
Locatie: Soest
Leeftijd: 49
Berichten: 1.261
Bedankjes gegeven: 23
Bedankjes ontvangen: 124
Standaard Re: niet kunnen bewerken en een foutmelding

ja, nog niet echt een oplossing... werkt je joomla site verder wel goed mbt opslaan van aanpassingen etc?

Met vriendelijke groet,

Jheroen Briels
Joomlapartner, websites - maatwerk - migratie - design - onderhoud
Joomlastartpakket, complete Joomla website voor een prima tarief
Joomlahostingsupport, Joomla! SSD hosting - chmodvrij - prima support - concurrerende tarieven
Jheroen is offline Stuur een bericht via MSN naar Jheroen   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 23:19.