Ga Terug  
     


Notities

Templates (2.5) Het forum voor Joomla! Templates

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 6 december 2014, 10:24   #11
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 55
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: beeldvullende achtergrond

Verander de naam index.html in index.php en neem die van je template en je hebt zelf het antwoord gevonden

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2014, 14:30   #12
yoeri
 
Geregistreerd op: 31 juli 2011
Berichten: 72
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: beeldvullende achtergrond

aaah

tnx, had wel een html gevonden maar die was leeg
gaan we direct eens proberen

---------- Bericht toegevoegd op 6 december 2014 om 14:30 ---------- Vorige bericht was op 6 december 2014 om 13:04 ----------

is gelukt.

begin een beetje op de zenuwen te krijgen van one.com...
dan denk je , nu alles op de site overzetten ( had het op een andere webruimte bij hun in test - daar werkt de achtergrond) na copy paste van de code wil die achtergrond op de actieve site niet aanpassen.

zal wel weer hun standaard antwoord krijgen , aan onze rot-servers ligt het niet hoor meneer....
yoeri is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 december 2014, 14:33   #13
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 55
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: beeldvullende achtergrond

Mogelijk ligt het aan hun server maar weet je zeker dat je de geheugens van je website en browser hebt geleegd?

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 april 2015, 21:08   #14
yoeri
 
Geregistreerd op: 31 juli 2011
Berichten: 72
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: beeldvullende achtergrond

al meerdere keren.
zonet werkte zelfs de live chat niet meer, je kon klikken tot je doodviel

als je dan eindelijk erdoor geraakt is er " niets mis met hun server"

heb enige kenissen gebeld en ook daar en sommigen op hun ruimte ook kunnen amper nog op de server ( laat staan aanpassingen saven)

bij mij kreeg ik van de online one.Com tool zelfs te horen dat ie niet kon saven wegens geen verbinding met server meer.

op 1 van de andere ruimtes bij hen is zelf een kickstart van een joomla save niet meer mogelijk ( loopt vast op punt5 - voor install dus)

altijd tevreden geweest van one, de laatste tijd helaas zijn ze bagger.
denk dat hun servers op sterven na dood zijn en ze niet willen of kunnnen investeren in nieuwe.

---------- Bericht toegevoegd op 6 december 2014 om 15:32 ---------- Vorige bericht was op 6 december 2014 om 15:16 ----------

heb het zonet nog vanop een andere pc getest, ook daar hetzelfde de achtergrond is statisch

net even contact met de "helpdesk", wij hebben geen probleem hoor meneer - op al de domeinen ?? ach dat is toeval.... .

dat die stervende server maar snel sterft....µ
dan MOETEN ze wel werken en in orde zetten.

enige hoster die in de one.com prijsrange ligt en waar de service iets beter is?
altijd tevreden geweest, de laatste maanden echter...

---------- Bericht toegevoegd op 6 december 2014 om 19:29 ---------- Vorige bericht was op 6 december 2014 om 15:32 ----------

straf, zelfde code en 2 domeinen /beide bij one en toch twee verschillende reacties van de server.

de enne schaalt goed, de andere doet niets of maakt het max groot en schaalt niet afhankelijk van zijn goesting.


toch maar even nadenken over one voor de sites die nog naar ginder zouden gaan.

daarnet werkte zelfs de live chat niet, engels online-maar je mocht erop klikken wat je wou = geen chatvenster.
krijg je ze toch aan de chat een 30 minuten later en beweren ze dat zelfs die chat geen probleem zou gehad hebben.

---------- Bericht toegevoegd op 8 december 2014 om 18:04 ---------- Vorige bericht was op 6 december 2014 om 19:29 ----------

laat maar , ondertussen werkt het
men heeft de webspace even gereset.

---------- Bericht toegevoegd op 16 april 2015 om 21:08 ---------- Vorige bericht was op 8 december 2014 om 19:04 ----------

in de laatste versie van artisteer heeft men de layout van de index .php file weer helemaal anders ingericht.

heb hen een mailtje gestuurd met de vraag waar ik de regels dien te plaatsen ...


de site staat dan helemaal in j3
yoeri is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 14:38.