Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (2.5) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 2.5 Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 5 juni 2015, 22:00   #1
john01
 
Geregistreerd op: 4 juni 2015
Berichten: 134
Bedankjes gegeven: 32
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Kan niet een Upgrade uitvoeren

Ik zal eerst beginnen met de Joomla! versie, 2.5.28.

Kan ik absoluut niet Upgraden vanuit DirectAdmin krijg wit scherm nadien.
Handmatig kan ook niet Upgraden, ook wit scherm.

Alles modules zoals plugins en templates uitgezet, zelfde probleem zoals hierboven.

Op een andere domeinnaam, heb ik eens een installatie gedaan van joomla 3.0. Goed kan ook niets meer doen met instellingen in de backhand.

Een nieuwe versie joomla 2.5, zelfde als hierboven.
Handmatig een joomla versie installeren, kan ook niet, komt niet eens verder dan de taal instelling bij de installatie scherm.

De versie joomla die nu draaid is dus versie, 2.5.28. en die moet echt naar de nieuwste versie maar kan dus niet. Dat is dus daadwerkelijk een probleem, en hij moet een upgrade hebben.

Ik blijf erbij dat de hosting voor geen meter klopt, kan zelfs niet eens WHMCS installeren al meer dan een ander half jaar lang.

Het is trouwens een resellers account die ik beheer.

Hieronder staat de informatie over de systeem server.

Code:
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Processor Name    QEMU Virtual CPU version (cpu64-rhel6)
Vendor ID    GenuineIntel
Processor Speed (MHz)    2659.998
Total Memory    12168876 kB
Free Memory    412332 kB
Total Swap Memory    1048568 kB
Free Swap Memory    708404 kB
System Uptime    70 Days, 22 Hours and 1 Minutes
Apache 2.2.29    Running
DirectAdmin 1.47.0     Running
Exim 4.85    Running
MySQL 5.5.31    Running
Named 9.8.2rc1    Running
ProFTPd 1.3.5     Running
sshd     Running
dovecot 2.2.16     Running
Php 5.5.23    Installed
Ik ben dus nu daadwerkelijk eens een keer opzoek naar iemand die mij hier echt mee kan helpen. Gezien dat ik keer op keer afgewimpeld wordt door mijn hoster heb ik het vermoeden.
john01 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 00:38   #2
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Hallo Johan01,

normaal update je vanuit de backend van je joomla site.

Heb je 1 van onderstaande handleidingen wel gevolgd?

https://docs.joomla.org/Joomla_2.5_t...p_Migration/nl
http://help.mijnjoomlaforum.nl/Upgra...-naar-3-x.html

Natuurlijk is een back-up maken voor dat je hier aan begint wel heel belangrijk!

Succes ermee.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken Rondeb voor dit nuttige bericht:
john01 ( 6 juni 2015)
Oud 6 juni 2015, 00:46   #3
john01
 
Geregistreerd op: 4 juni 2015
Berichten: 134
Bedankjes gegeven: 32
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Dank je wel RonDeb voor de reactie.

backend van je joomla site is ook geprobeerd, lukt niet.

Het vreemde van dit alles is namelijk op een complete lege server een joomla versie installeren lukt wel, echter je kan niets instellen.

Dan maar handmatig zoals ik dit altijd heb gedaan, kom niet eens verder dan het eerste scherm dat waar je de taal in moet stellen.

Dan een 2.5 installeren, wederom het zelfde probleem en je kan totaal als de installatie zou mogen lukken niet instellen in de backhand.

Ik draai al tig jaren joomla op iedere server die je maar kunt bedenken, dit probleem heb ik echt nog nooit meegemaakt.

Ander voorbeeld in 2.5 die dan met stom toeval wel geïnstalleerd blijkt te zijn en draaiende. Heeft het probleem dat je niet eens in je menu een sub-menu kan aanmaken. Je bent verplicht om eerst in de backhand van joomla de Zoekmachinevriendelijke URL's uit te zetten.

Of ik begin al zodanig dement te worden dat ik heel joomla ineens niet meer begrijp hoe je daarmee te werk moet gaan.
john01 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 01:05   #4
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Hallo,

als je op een (de) lege server wel een schone joomla kan installeren en daarna niks meer kan aanpassen in je backend lijkt me dit een path probleem.

In je configiratie file staan de onderstaande 2 regels.
Code:
var $log_path =
var $tmp_path =
Wanneer die niet goed zijn ingesteld kun je ook niks doen.

Je kunt het beste dit controleren door onderstaande php bestaand in je root te zetten.
http://download.joomlacommunity.eu/d...e/32-path.html

Daar na ga je naar je www.jesite.nl/path dan krijg je in je scherm het absolute path te zien.
Bijvoorbeeld -> /home/user/domains/jesite.nl/public_html/

Natuurlijk kan dit ook rechten probleem zijn kijk dan eens in je backend bij systeeminformatie --> Maprechten of alles op groen staat.

Succes ermee.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 01:19   #5
john01
 
Geregistreerd op: 4 juni 2015
Berichten: 134
Bedankjes gegeven: 32
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Even kijken hoe ik dat kan omschrijven RonDeb,

Alle installaties procedure is met een 2.5 versie

Ik heb een lege server ROOT, installatie lukt wel geen instellingen mogelijk. (installatie vanuit installatron)

Dan handmatig versie opladen en de rechten van te voren correct instellen op de folders en de bestanden die nodig zijn. Installeren http://www.mijndomein.nl/

mooi ik krijg de installatie scherm, maar kan verder niets doen.

Installatie naar een sub-domein
Zelfde problemen.

Waarom op een lege server een 2.5 versie installeren?
Omdat ik er absoluut zeker van moet zijn, dat alle modules, plugins en componenten zoals template werkt vanuit versie 2.5 naar 3.0. Als dat al niet goed gaat, moet ik achterhalen dat waar een fout zit. Zodra ik zeker weet dat alles werkt op de nieuwste versie, dan is het een stuk veiliger om dat op een draaiende website uit te voeren een installatie/upgrade.

Gezien dat niets werkte, heb ik natuurlijk wel eerst een backup gemaakt, en nadien een upgrade op de draaiende website. Fout, restore.

Bestand gedownload, en opgeladen naar de server , upgrade uitvoeren, fout, restore.

Backhand upgrade, ik ben toen maar naar bed gegaan omdat het eeuwig duurde. Je kan er al vanuit gaan dat het ook niet werkte.

Goed we hebben dus nu een lege website server, waar niets op lukt.
we hebben een server dat hoe het mogelijk is dat daar ooit een joomla versie op geïnstalleerd kon worden is dan wel een raadsel. Maar hij staat er en draait met gebreken.

Dan ga ik mij toch wel degelijk afvragen wat is er aan de hand met die server, als iki de hoster erop aanspreek op een nettte toon, dan krijg ik het antwoord ligt aan joomla, het ligt aan WHMCS en zo verder dus niets werkt op die ..........................
john01 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 08:10   #6
Leen2911
 
Leen2911's Avatar
 
Geregistreerd op: 11 november 2013
Locatie: Brabant
Leeftijd: 59
Berichten: 1.061
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 173
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Zou het misschien iets met een htaccess te maken kunnen hebben die je over het hoofd ziet ?
https://helpdesk.mijndomein.nl/hc/communities/public/questions/200779772-Waarom-werkt-mijn-htaccess-bestand-niet--
en verder als ik zo op hun site zoekt geven ze inderdaad niet altijd een juist antwoord of reageren geheel niet meer
https://helpdesk.mijndomein.nl/hc/nl...&commit=Zoeken
Leen2911 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 09:27   #7
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Hallo,

@Leen ik twijfel of www.domein.nl zijn hosting als ik de tekst zo lees lijkt het of een voorbeeld URL is.

Er heeft altijd wel een site gedraaid op de server begrijp ik dus?
Om welke site gaat? en bij welk hosting bedrijf zit je?

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 16:28   #8
john01
 
Geregistreerd op: 4 juni 2015
Berichten: 134
Bedankjes gegeven: 32
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Voor de duidelijkheid hier, dit is van de website die een upgrade moet hebben wat niet lukt. De hoofd reden dat ik alle informatie hier vermeld, is met een reden. Ik wil zoveel mogelijk de correcte info geven dat waar wellicht de fout in ontdekt kan worden.

path verwijzing configuration.php

Code:
public $tmp_path = '/home/xxxxxxxxxx/domains/xxxxxxxxxx.nl/public_html/tmp';
public $log_path = '/home/xxxxxxxxxx/domains/xxxxxxxxxx.nl/public_html/logs';
.htaccess

Code:
# stop hotlinking and serve alternate content
<IfModule mod_rewrite.c>
 RewriteEngine on
 RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
 RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www\.)?XXXXXXX\.nl/.*$ [NC]
RewriteRule \.(jpe?g|gif|bmp|png)$ http://www.XXXXXXX.nl/eatme.jpe [R,NC,L]
</ifModule>

## No directory listings
IndexIgnore *
### DMC Firewall - Removed Joomla bad requests htaccess block ###.

# set the default language
DefaultLanguage nl-NL

##
# @package        Joomla
# @copyright    Copyright (C) 2005 - 2013 Open Source Matters. All rights reserved.
# @license        GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
##

##
# READ THIS COMPLETELY IF YOU CHOOSE TO USE THIS FILE!
#
# The line just below this section: 'Options +FollowSymLinks' may cause problems
# with some server configurations.  It is required for use of mod_rewrite, but may already
# be set by your server administrator in a way that dissallows changing it in
# your .htaccess file.  If using it causes your server to error out, comment it out (add # to
# beginning of line), reload your site in your browser and test your sef url's.  If they work,
# it has been set by your server administrator and you do not need it set here.
##

## Can be commented out if causes errors, see notes above.
Options +FollowSymLinks

## Mod_rewrite in use.

RewriteEngine On

## Begin - Rewrite rules to block out some common exploits.
# If you experience problems on your site block out the operations listed below
# This attempts to block the most common type of exploit `attempts` to Joomla!
#
# Block out any script trying to base64_encode data within the URL.
RewriteCond %{QUERY_STRING} base64_encode[^(]*\([^)]*\) [OR]
# Block out any script that includes a <script> tag in URL.
RewriteCond %{QUERY_STRING} (<|%3C)([^s]*s)+cript.*(>|%3E) [NC,OR]
# Block out any script trying to set a PHP GLOBALS variable via URL.
RewriteCond %{QUERY_STRING} GLOBALS(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]
# Block out any script trying to modify a _REQUEST variable via URL.
RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|\[|\%[0-9A-Z]{0,2})
# Return 403 Forbidden header and show the content of the root homepage
RewriteRule .* index.php [F]
#
## End - Rewrite rules to block out some common exploits.

## Begin - Custom redirects
#
# If you need to redirect some pages, or set a canonical non-www to
# www redirect (or vice versa), place that code here. Ensure those
# redirects use the correct RewriteRule syntax and the [R=301,L] flags.
#
## End - Custom redirects

##
# Uncomment following line if your webserver's URL
# is not directly related to physical file paths.
# Update Your Joomla! Directory (just / for root).
##

RewriteBase /

## Begin - Joomla! core SEF Section.
#
RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
#
# If the requested path and file is not /index.php and the request
# has not already been internally rewritten to the index.php script
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/index\.php
# and the request is for something within the component folder,
# or for the site root, or for an extensionless URL, or the
# requested URL ends with one of the listed extensions
RewriteCond %{REQUEST_URI} /component/|(/[^.]*|\.(php|html?|feed|pdf|vcf|raw))$ [NC]
# and the requested path and file doesn't directly match a physical file
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
# and the requested path and file doesn't directly match a physical folder
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
# internally rewrite the request to the index.php script
RewriteRule .* index.php [L]
#
## End - Joomla! core SEF Section.

##begin code
##start blocking potentially unwanted bots.
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^BlackWidow [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Bot\ mailto:craftbot@yahoo.com [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ChinaClaw [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Custo [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^DISCo [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Download\ Demon [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^eCatch [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EirGrabber [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailSiphon [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EmailWolf [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Express\ WebPictures [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ExtractorPro [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^EyeNetIE [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^FlashGet [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetRight [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GetWeb! [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go!Zilla [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Go-Ahead-Got-It [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^GrabNet [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Grafula [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^HMView [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} HTTrack [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Stripper [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Image\ Sucker [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} Indy\ Library [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^InterGET [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Internet\ Ninja [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JetCar [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^JOC\ Web\ Spider [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^larbin [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^LeechFTP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mass\ Downloader [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^MIDown\ tool [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Mister\ PiX [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Navroad [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NearSite [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetAnts [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetSpider [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Net\ Vampire [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^NetZIP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Octopus [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Explorer [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Offline\ Navigator [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^PageGrabber [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Papa\ Foto [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pavuk [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^pcBrowser [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^RealDownload [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^ReGet [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SiteSnagger [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SmartDownload [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperBot [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^SuperHTTP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Surfbot [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^tAkeOut [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Teleport\ Pro [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^VoidEYE [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Image\ Collector [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Web\ Sucker [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebAuto [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebCopier [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebFetch [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebGo\ IS [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebLeacher [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebReaper [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebSauger [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ eXtractor [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Website\ Quester [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebStripper [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebWhacker [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WebZIP [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Wget [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Widow [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^WWWOFFLE [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Xaldon\ WebSpider [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^Zeus
RewriteRule ^.* - [F,L]
##end code. bai bots.
Map rechten
Alle mappen zoals folders staan op groen.

Databasetabellen structuur is up-to-date.
Overige informatie
  • Databaseschema versie (in #__schemas): 2.5.28.
  • Update versie (in #__extensions): 2.5.28.
  • Database driver: mysqli.
  • 67 database wijzigingen controleren geslaagd.
  • 49 database wijzigingen hebben de tabelstructuur niet aangepast en zijn overgeslagen.
De PHP tijdelijke map is niet ingesteld
De PHP tijdelijke map is de map die PHP gebruikt om een geüpload bestand in op te slaan voordat Joomla! dit bestand kan benaderen. Wanneer de map niet is ingesteld hoeft dit geen probleem te veroorzaken, indien er problemen zijn bij het vinden van manifest bestanden of geüploade bestanden kunnen deze mogelijk opgelost worden door de instelling aan uw php.ini toe te voegen.

PHP uploadgrootte hoger dan post grootte
De waarde van de upload_max_filesize in het php.ini bestand is hoger dan de post_max_size variabele. De post_max_size variabele heeft hier voorrang en zal aanvragen van grotere omvang blokkeren. Dit betreft over het algemeen een verkeerde configuratie op de server als gevolg van een poging om de uploadgrootte te verhogen. Pas de upload_max_filesize aan tot deze tenminste overeenkomt met de post_max_size variabele of vice versa

SEO-instellingen
Zoekmachinevriendelijke URL's UIT kan niet aangezet worden
Gebruik URL herschrijven AAN
Voeg een achtervoegsel (suffix) aan URL's toe AAN
Unicode aliassen AAN
Websitenaam in paginatitels invoegen VOOR

Dit is wat ik kan bedenken wat ik moet vermelden om te achterhalen dat waarom er geen upgrade uitgevoerd kan worden.

---------- Bericht toegevoegd op 6 juni 2015 om 17:28 ---------- Vorige bericht was op 6 juni 2015 om 17:22 ----------

@Leen hartelijk dank voor uw inzet in deze.

Wanneer we in de backhand de
SEO-instellingen
Zoekmachinevriendelijke URL's UIT
Gebruik URL herschrijven UIT
Voeg een achtervoegsel (suffix) aan URL's toe UIT
Unicode aliassen UIT
Websitenaam in paginatitels invoegen VOOR

Wordt er niet meer gekeken naar de .htaccess bestand, die is dan uitgeschakeld.Nu kan het eventueel mogelijk zijn, dat tijdens een upgrade wel naar de nieuwe .
htaccess gekeken word (dit laatste weet ik dus niet)
john01 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 16:47   #9
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Hallo,

ik denk dat je er iemand naar moet laten kijken.

En natuurlijk blijft bij mij de vraag om welke hosting het gaat? misschien is deze wel heel joomla onvriendelijk.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 juni 2015, 16:58   #10
john01
 
Geregistreerd op: 4 juni 2015
Berichten: 134
Bedankjes gegeven: 32
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan niet een Upgrade uitvoeren

Citaat:
Origineel geplaatst door Rondeb Bekijk Bericht
Hallo,

ik denk dat je er iemand naar moet laten kijken.

En natuurlijk blijft bij mij de vraag om welke hosting het gaat? misschien is deze wel heel joomla onvriendelijk.

Groeten Ron
Sorry Ron, helemaal vergeten te vermelden, ik wil namelijk geen reclame maken en of iemand daar naar toe verwijzen. IXL hosting.

Uit een eerdere ervaring met dit bedrijf, met een totaal andere server zoals domeinnaam, zijn er woorden uitgesproken vanuit dat bedrijf die mij nadien toch aan het denken heeft gezet.
De website waar ik nu over heb, had een bezoekers aantal per dag tegen de 850.000, ik vroeg aan de hoster op wat voor soort hosting deze domeinnaam stond. Dat bleek shared hosting te zijn, foute boel als dan keer op keer de server buiten werking is. Ik rade aan om het geheel over te zetten naar een VPS en of eventueel naar een dedicated server, de hoster rade mij aan om het geheel op een VPS server te zetten.

Je begrijpt al dat ik toen al mijn vermoeden had, dat ze niet echt wisten hoe ze met zo'n grote aantal bezoekers per dag om te gaan. Ik gaf dan ook aan, dus u wilt het risico lopen dat wederom de server / website plat komt te liggen?

De hoster gaf aan, dat ze zelf ook niet wisten hoe ze met dit soort aantal bezoekers om moesten gaan op een server. en als antwoord kwam dan ook naar voren toe "het is ook voor ons een experiment"

Wanneer iemand zo iets aangeeft, komt dat over dat ze er niet echt kaas van hebben gegeten. Zeker dat wanneer je nadien te horen krijgt dat de installatie procedures van diverse programma´s zoals joomla en WHMCS simpel weg niet te installeren valt.
john01 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 23:14.