Ga Terug  
     


Notities

Van 2.5 naar 3.x Stel hier al je vragen over het migreren van Joomla 2.5.x naar 3.x

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 23 oktober 2015, 09:01   #1
wineroje
 
Geregistreerd op: 9 juli 2012
Locatie: Limburg
Leeftijd: 73
Berichten: 21
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Wit scherm in backend

Na een poging te upgraden van 2.5 naar 3.4 krijg ik een wit scherm wanneer ik in de backend wil. De website werkt wel maar alle artikelen zijn verdwenen. Daar krijg ik : 500 - JHtmlBehavior: :mootools wordt niet ondersteund.
Wie kan me helpen? Mijn provider doet dat helaas niet.
wineroje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2015, 09:51   #2
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Wit scherm in backend

Hallo,

de melding 500 - JHtmlBehavior: :mootools heeft meestal te maken met de extensie van nonumbers.

Dus mijn vraag is gebruik je een of meerdere extensies van deze aanbieder?

Heb je een van onderstaande handleidingen ook gebruikt?

https://docs.joomla.org/Joomla_2.5_t...p_Migration/nl
http://help.mijnjoomlaforum.nl/Upgra...-naar-3-x.html

Succes ermee.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2015, 10:18   #3
wineroje
 
Geregistreerd op: 9 juli 2012
Locatie: Limburg
Leeftijd: 73
Berichten: 21
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Wit scherm in backend

Geen idee welke extensie zou dat moeten zijn? Ik ben niet super technisch.
Werk wel al jaren met Joomla. Die updates vind ik een drama.
Groetjes, Nellie
wineroje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2015, 10:22   #4
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Wit scherm in backend

Hallo,

dit zijn de extensies van nonumber

Heb je ook een van de 2 handleidingen gebruikt die ik in vorige reactie melde?

En probeer eens met ftp de configiratie file naar je pc te downloaden.
Deze open met notepad++ of kladblok.
Zoek onderstaande regel op
Code:
public $error_reporting = 'default';
Pas deze aan in
Code:
public $error_reporting = '6135';
Sla het geheel op en upload het weer terug naar je pc.

Ga dan weer naar je site backend en frontend en kijk of je nu meer foutmeldingen ziet zo ja plaats deze hier dan .

Groeten Ron

Laatst aangepast door Rondeb : 23 oktober 2015 om 10:27.
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2015, 12:07   #5
wineroje
 
Geregistreerd op: 9 juli 2012
Locatie: Limburg
Leeftijd: 73
Berichten: 21
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Wit scherm in backend

In het config. bestand staat wel: public $error_reporting = 'none';
wineroje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2015, 12:08   #6
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Wit scherm in backend

Citaat:
Origineel geplaatst door wineroje Bekijk Bericht
In het config. bestand staat wel: public $error_reporting = 'none';
none moet je op 6135

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2015, 19:51   #7
wineroje
 
Geregistreerd op: 9 juli 2012
Locatie: Limburg
Leeftijd: 73
Berichten: 21
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Wit scherm in backend

Heb ik gedaan en krijg nu: Fatal error: Call to undefined method JAdministrator::setHeader() in /home/fambest/domains/familiedebest.nl/public_html/clabbers/libraries/cms/html/behavior.php on line 765

---------- Bericht toegevoegd op 23 oktober 2015 om 20:51 ---------- Vorige bericht was op 23 oktober 2015 om 13:11 ----------

Het is me gelukt. Ik heb de files verwijderd in directadmin en toen restore.
En nu maar weer proberen te updaten.
Dank voor het meedenken.

Laatst aangepast door wineroje : 23 oktober 2015 om 12:16.
wineroje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 oktober 2015, 20:39   #8
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Wit scherm in backend

Graag gedaan

Zoals ik al melde gebruik 1 van de handleidingen dan moet het lukken.

Succes met de upgrade.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 19:22.