Ga Terug  
     


Notities

Templates (1.5) Het forum voor Joomla! Templates

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 22 augustus 2016, 16:55   #1
Arrianne
 
Arrianne's Avatar
 
Geregistreerd op: 9 juni 2016
Locatie: ZH
Berichten: 6
Bedankjes gegeven: 5
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Ik wil geen sidebar menu op homepage

Ik heb al een tijdje lopen zoeken naar het 'probleem' is lastig te omschrijven..er staan nu twee menu's op mijn home page..top en sidebar..dat is op iedere pagina oke..maar wil dat niet op mijn homepage..daar wil ik enkel een top menu ivm foto's die getoond worden. ..kan ik dat per pagina instellen?.

zie ook www.Arrianne.nl

Laatst aangepast door Arrianne : 22 augustus 2016 om 16:59.
Arrianne is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 augustus 2016, 17:14   #2
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 54
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: Ik wil geen sidebar menu op homepage

Ja, je hebt echt nog Joomla 1.5 en dan hoor ik nu de waarschuwing te geven dat je eigenlijk moet gaan updaten. Doe ik lekker niet want iedereen zoekt dat maar lekker zelf uit

Als je naar je modules gaat (Extensies > Modules) dan zoek je de module op die je sidebar menu weergeeft. Waarschijnlijk is de titel Hoofdmenu en Klik ook eens hier want volgens mij heb je er twee. Dan even zoeken naar de menutoewijzing gedeelte. Hier staat waarschijnlijk aangegeven "Op alle pagina's" en daar kan je van maken "Op alle pagina's behalve geselecteerde" of de pagina's gaan selecteren die inderdaad alleen maar dit menu mogen laten zien.
Hopelijk heb ik alle benamingen voor Joomla 1.5 nog goed

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken ArjanR voor dit nuttige bericht:
Arrianne (22 augustus 2016)
Oud 22 augustus 2016, 17:59   #3
Arrianne
 
Arrianne's Avatar
 
Geregistreerd op: 9 juni 2016
Locatie: ZH
Berichten: 6
Bedankjes gegeven: 5
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: Ik wil geen sidebar menu op homepage

Bedankt Arjan, ik ga het proberen.

Klopt..ik moet upgraden..en ben daar ook een tijd mee bezig geweest..maar vond het zo mega ingewikkeld met dat backuppen enzo dat ik er niet overheen zag. uiteindelijk heb ik er voor gekozen een compleet nieuwe site te bouwen op een andere domeinnaam (mijn bedrijfsnaan). (arrianne.nl was ooit begonnen als hobby)..door de goed ranking ben ik nooit verhuisd naar mijn zakelijke domeinnaam. tot een paar weken geleden.. Een doorlink gemaakt van oude site naar nieuwe site. Maar waar ik al bang voor was..ineens veel minder goed te vinden in google. Dus wederom oude site open gezet..en binnen de site voorlopig maar links geplaatst naar de nieuwe site. is niet ideaal. Maar is tijdelijk. :-)

---------- Bericht toegevoegd op 22 augustus 2016 om 18:59 ---------- Vorige bericht was op 22 augustus 2016 om 18:50 ----------

Bedankt voor de oplossing!. :-)
Arrianne is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 augustus 2016, 17:59   #4
hvdmeer
Moderatorteam
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
hvdmeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 3.161
Bedankjes gegeven: 108
Bedankjes ontvangen: 432
Standaard Re: Ik wil geen sidebar menu op homepage

Opgelost dus?

J! doc-vertaler, J! patch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Beetje over mij: http://hierbenikthuis.nl/prive/over-mij
Reageert op DM alleen op zaken die niet op het forum geplaatst kunnen worden.
hvdmeer is offline Stuur een bericht via Skype™ naar hvdmeer   Met citaat antwoorden
Oud 22 augustus 2016, 18:12   #5
Arrianne
 
Arrianne's Avatar
 
Geregistreerd op: 9 juni 2016
Locatie: ZH
Berichten: 6
Bedankjes gegeven: 5
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: Ik wil geen sidebar menu op homepage

Ik heb al twee keer op 'opgelost' geklikt, maar doe ik waarschijnlijk niet goed?..
Arrianne is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 augustus 2016, 20:44   #6
hvdmeer
Moderatorteam
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
hvdmeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 3.161
Bedankjes gegeven: 108
Bedankjes ontvangen: 432
Standaard Re: Ik wil geen sidebar menu op homepage

Geen probleem Arrianne, dit forum wil soms niet helemaal mee werken met dat knopje. Gelukkig kan ik dat nog wel doen, vandaar dat ik het even vroeg.

J! doc-vertaler, J! patch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Beetje over mij: http://hierbenikthuis.nl/prive/over-mij
Reageert op DM alleen op zaken die niet op het forum geplaatst kunnen worden.
hvdmeer is offline Stuur een bericht via Skype™ naar hvdmeer   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 11:54.