Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (3.0-3.x) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 3. Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 13 augustus 2016, 00:26   #41
hvdmeer
Moderatorteam
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
hvdmeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 3.161
Bedankjes gegeven: 108
Bedankjes ontvangen: 432
Standaard Re: Faq 3.6.0

Hoi Maike en welkom op dit forum. Ik ben niet een super upgradeprobleemkundige (ik heb meestal gewoon geluk denk ik) maar ik heb een paar vraagjes.

- Van welke Joomla versie kom je af?
- Welk template gebruik je?
- Welke extensies worden er normaal op de frontpage (modules/plugins/componenten) gebruikt?

J! doc-vertaler, J! patch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Beetje over mij: http://hierbenikthuis.nl/prive/over-mij
Reageert op DM alleen op zaken die niet op het forum geplaatst kunnen worden.
hvdmeer is offline Stuur een bericht via Skype™ naar hvdmeer   Met citaat antwoorden
Oud 13 augustus 2016, 01:47   #42
Maike vA
 
Maike vA's Avatar
 
Geregistreerd op: 12 augustus 2016
Locatie: Deventer
Leeftijd: 44
Berichten: 6
Bedankjes gegeven: 1
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Faq 3.6.0

Nog verder gezocht en ik kom op dit forum:

I found the solution to my Internal Server Fault error that did not waste days of time scanning through thousands of files. Taking a clue from the preceding posts, I disabled each 3rd party "site" extension until the site came back up. I found the issue was with the ARI Image Slider and the errant code from the "class.ImageSlider.php" file in the modules/mod_ariimageslider/mod_ariimageslider/kernel/ImageSlider folder. Here is the code:

En ja hoor, na het depubliceren van de twee modulefiles Ari ImageSlider doet ie het weer. Zoals aangeraden opnieuw Ari ImageSLider 2.2.0 geinstalleerd en de modules weer gepubliceerd en voila. Met grote dank aan Sterp! Maar jij ook hoor Ron. : )

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?t=913703

Maike

---------- Bericht toegevoegd op 13 augustus 2016 om 01:47 ---------- Vorige bericht was op 13 augustus 2016 om 01:15 ----------

Maar urrrgh nu krijg ik Internal Server errors wanneer ik op de backend Akeeba Backup wil openen om een backup te maken.

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at webmaster@satyam-yoga.nl to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Sorry hoor, wie nog wakker is, what to do now? Kan dit ook te maken hebben met de update naar 3.6.0?

Antwoord op je vragen #hvdmeer
- Volgens mij van 3.4.x (Bij de update van 3.5.1 kreeg ik dezelfde fout en toen heb ik het erbij gelaten voorlopig, nu stond 3.6.0 dus alweer klaar)
- Joomlage0071-Simplex
- Ari ImageSlider dus, en iCagenda


Maike
Maike vA is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 augustus 2016, 08:38   #43
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Faq 3.6.0

Hallo Maike,

even 'Coonfiguration Wizard' doen in akeeba zo stelt akeeba als opnieuw in.

Wil het dan niet dan akeeba helemaal verwijderen en de nieuwste versie opnieuw installeren.

Succes ermee.

Groeten Ron
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg wizard.jpg‎ (42,1 KB, 3x gelezen)
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken Rondeb voor dit nuttige bericht:
Maike vA (13 augustus 2016)
Oud 16 augustus 2016, 20:10   #44
HS1958
 
Geregistreerd op: 24 mei 2013
Locatie: Leiden
Leeftijd: 59
Berichten: 55
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: Faq 3.6.0

Citaat:
Origineel geplaatst door Rondeb Bekijk Bericht

Dus je download complete joomla 3.6.2 deze unzip je op je pc.
Ik heb me echt rot gezocht, maar kan alleen een download vinden van 3.6.1 en dan moet je waarschijnlijk daarvandaan updaten....
Vraag is dus: waar kan je de download vinden van de complete 3.6.2?

HS1958 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 augustus 2016, 21:11   #45
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Faq 3.6.0

Hallo,

je kan gewoon de Engelse versie downloaden hier.

En op de download pagina hier wordt het Nederlandse taal bestand aangeboden indien je die (nog) nodig hebt.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 augustus 2016, 21:15   #46
HS1958
 
Geregistreerd op: 24 mei 2013
Locatie: Leiden
Leeftijd: 59
Berichten: 55
Bedankjes gegeven: 2
Bedankjes ontvangen: 1
Standaard Re: Faq 3.6.0

Ah, dank je Ron.

HS1958 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 12:47.