Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (3.0-3.x) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 3. Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 15 juli 2016, 15:23   #11
fvdn
 
Geregistreerd op: 15 juli 2010
Locatie: Krimpen aan den IJssel
Leeftijd: 58
Berichten: 382
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 69
Standaard Re: Faq 3.6.0

@adje,

Wellicht heb je hier wat aan!

Fred

Wil je Gratis een professionele website of Gratis hulp bij het maken van jouw website kijk dan snel op www.iFred.nl
fvdn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 juli 2016, 20:38   #12
niko63
 
Geregistreerd op: 20 september 2012
Locatie: Leiden
Berichten: 51
Bedankjes gegeven: 6
Bedankjes ontvangen: 3
Standaard Re: Faq 3.6.0

Sinds ik gisteren Joomla 3.6.0 heb geďnstalleerd doet zich een probleem(pje) voor bij het in- en uitloggen. Als ik uitlog krijg ik een witte pagina terwijl ik daarvoor direct de pagina kreeg waar ik had ingelogd. Die pagina komt wel weer tevoorschijn na het aanklikken van het bewuste menu-item. Ik maak gebruik van de BT-login module maar als ik het Joomla inlogformulieractiveer en gebruik gebeurt hetzelfde. Iemand enig idee?
niko63 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 juli 2016, 10:39   #13
wimstrik
Gebruikersgroep Almere
 
wimstrik's Avatar
 
Geregistreerd op: 16 november 2008
Locatie: Almere
Leeftijd: 62
Berichten: 47
Bedankjes gegeven: 3
Bedankjes ontvangen: 6
Standaard Re: Faq 3.6.0

Ik heb bij een host die nog PHP 5.6 gebruikt problemen ondervonden met het upgraden naar Joomla 3.6. Na de upgrade was de startpagina blanco, andere pagina's werkte wel gewoon.

Na even zoeken heb ik upgrade methode 2 gebruikt, inhoud upgrade pakket uploaden in de root van de site.

Werkwijze:

Er zijn drie upgrade methodes
1. Install from URL
2. Install from Directory (de door mij gebruikte upgrade methode)
3. Upload Package File

Eerst een volledige backup maken natuurlijk.
1. Vervolgens het upgrade pakket van de joomla site downloaden.
2. Bestanden unzippen en uploaden in de Root
3. Daarna via (Extensies: Database) de database repareren.

WSonline - Webdesign voor ondernemers
wimstrik is offline Stuur een bericht via Skype™ naar wimstrik   Met citaat antwoorden
Oud 16 juli 2016, 11:18   #14
jedu
 
Geregistreerd op: 2 juli 2012
Locatie: Enschede
Berichten: 28
Bedankjes gegeven: 5
Bedankjes ontvangen: 2
Standaard Re: Faq 3.6.0

Citaat:
Hallo, Het menu-item van het inlogformulier geeft (gaf) problemen. De redirect van de logout werkte niet naar behoren. Item opnieuw aangemaakt om het werkend te krijgen. In de Joomla! Issue Tracker is hier melding over. De print-iconen zijn niet meer zichtbaar. Blijkt een probleem te zijn van de Artisteer template. Contact opgenomen met Artisteer. Gr. JGS.
Het item van niko63 is dezelfde als hierboven omschreven. Volgens mij is deze bug inmiddels opgelost. Wachten op de volgende update van Jooomla!

Artisteer kon de bug reproduceren. Dus wachten op een definitieve oplossing.
jedu is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 juli 2016, 19:37   #15
adje
 
adje's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 6.273
Bedankjes gegeven: 196
Bedankjes ontvangen: 1.040
Standaard Re: Faq 3.6.0

Citaat:
Origineel geplaatst door adje Bekijk Bericht
beste Joomla vrienden
op 1 van mijn sites krijg ik steeds de melding als ik probeer te upgraden naar 3.6

Wat zou daarvan de oorzaak kunnen zijn?
Ad
Probleem opgelost door weer helemaal opnieuw te beginnen met 3.6
adje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juli 2016, 11:15   #16
rvdmark
 
Geregistreerd op: 11 januari 2011
Berichten: 89
Bedankjes gegeven: 1
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Faq 3.6.0

Beste forumleden.
Op mijn website hebben alle getoonde artikelen een mogelijkheid tot afdrukken. Boven het artikel verschijn een icoontje. Na de update van 3.5.1 naar 3.6.0 is dat icoontje verdwenen en daarmee dus de mogelijkheid tot uitprinten. Nog eens even extra gechecked op de locale (dummy) uitvoering van de website en .... ook hier is het icoontje verdwenen na de update. Dit lijkt dus op een bug. Is er een oplossing bekend?
rvdmark is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juli 2016, 11:17   #17
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: Faq 3.6.0

Website? Template?

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juli 2016, 12:54   #18
rvdmark
 
Geregistreerd op: 11 januari 2011
Berichten: 89
Bedankjes gegeven: 1
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Faq 3.6.0

Hoi Martijn,
website is www.keukenprins.net
Template is een Artisteer tempalte
rvdmark is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juli 2016, 13:04   #19
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: Faq 3.6.0

Artisteer printen..... Kijk eens even iets eerder in dit topic.

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 juli 2016, 17:19   #20
jedu
 
Geregistreerd op: 2 juli 2012
Locatie: Enschede
Berichten: 28
Bedankjes gegeven: 5
Bedankjes ontvangen: 2
Standaard Re: Faq 3.6.0

Artisteer heeft toegezegd de bug in de volgende update mee te nemen, zodat het printicoon weer zichtbaar wordt. Er wordt gezocht naar een tijdelijke (code) oplossing.
jedu is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 19:10.