Ga Terug  
     


Notities

Core extensies (3.0-3.x) Plaats hier je vragen over de extensies welke standaard in Joomla 3 zitten (Core Extensies).

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 24 oktober 2016, 16:44   #1
studiokool
 
studiokool's Avatar
 
Geregistreerd op: 14 maart 2015
Berichten: 43
Bedankjes gegeven: 13
Bedankjes ontvangen: 4
Standaard Module bewerken niet mogelijk

Hallo allemaal,

Zodra ik een module wil bewerken dan krijg ik vrijwel meteen een wit scherm met alleen een dropdown menu met de aanwezige modules te zien. (Zie bijlage). Dit gebeurt bij alle tekstverwerkers die ik gebruik.

Wat kan ik hier aan doen?

Met vriendelijke groet,
Martijn
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: png 1.png‎ (8,3 KB, 4x gelezen)
studiokool is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 oktober 2016, 16:53   #2
studiokool
 
studiokool's Avatar
 
Geregistreerd op: 14 maart 2015
Berichten: 43
Bedankjes gegeven: 13
Bedankjes ontvangen: 4
Standaard Re: Module bewerken niet mogelijk

Het is al opgelost. Dit kwam door een plugin
studiokool is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 oktober 2016, 17:27   #3
hvdmeer
Moderatorteam
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
hvdmeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 3.161
Bedankjes gegeven: 108
Bedankjes ontvangen: 432
Standaard Re: Module bewerken niet mogelijk

Dus niet door de 3.6.3. update?

J! doc-vertaler, J! patch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Beetje over mij: http://hierbenikthuis.nl/prive/over-mij
Reageert op DM alleen op zaken die niet op het forum geplaatst kunnen worden.
hvdmeer is offline Stuur een bericht via Skype™ naar hvdmeer   Met citaat antwoorden
Oud 24 oktober 2016, 23:47   #4
sc00zy
 
sc00zy's Avatar
 
Geregistreerd op: 6 oktober 2008
Locatie: Assen
Leeftijd: 38
Berichten: 2.314
Bedankjes gegeven: 68
Bedankjes ontvangen: 293
Standaard Re: Module bewerken niet mogelijk

Ik heb dit bij een paar sites gehad, maar met een simpele ctrl + f5 was dit verholpen. Dit was na de update naar 3.6.3

Arjan Menger
http://welldotcom.nl - Joomla! websites, templates, extensies, hosting, cursussen en support
Volg Welldotcom op Twitter - http://twitter.com/welldotcom
Chat live met Welldotcom - http://messenger.providesupport.com/...obl14jwap.html
sc00zy is offline Stuur een bericht via AIM naar sc00zy Stuur een bericht via MSN naar sc00zy Stuur een bericht via Yahoo naar sc00zy Stuur een bericht via Skype™ naar sc00zy   Met citaat antwoorden
Antwoord

Trefwoorden
module, tekstverwerker

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 03:20.