Ga Terug  
     


Notities

Algemeen (1.0) Plaats hier alle vragen met betrekking tot Joomla! 1.0.

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 3 april 2012, 00:42   #1
giovanni
 
Geregistreerd op: 24 maart 2012
Berichten: 5
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard migratie 1.0.13 naar 1.5

Geacht forum, ik wil mijn site die draait onder 1.0.13 migreren naar 1.5 en later nog verder omhoog. Mijn site wordt gehost door Mijndomein. De mappenstructuur op de server bestaat uit 2 hoofdmappen: private en public. In de private map zitten wat log bestanden. Onder de publicmap zit een map sites en daaronder een map met de naam van mijn site www.lapescafelice.nl In die map zitten alle bestanden van de site.
In de instructie staat: "Download het bestand en installeer dit als een gewoon component in uw 1.0.x installatie. Na installatie zal er een extra positie in uw componenten menu te zien zijn van waar uit u de migrator kunt openen."
Installeer als gewoon component in de 1.0.x installatie??? Ik begrijp dit niet.
Ik heb de het zip bestand migrator 1.4 gedownload en uitgepakt. Waar precies moeten die bestanden naartoe? Via ftp uploaden in welke map? En als dat goed is gegaan moet ik in in mijnsite.nl/administrator in het menu components een extra positie migrator zien. Juist? En van daar zien we dan weer verder.
Reactie zie ik met belangstelling tegemoet. Saluti, Giovanni.
giovanni is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 april 2012, 10:37   #2
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: migratie 1.0.13 naar 1.5

Hallo Giovanni,
Ik moet even uit een heel ver verleden putten, maar volgens mij moet je Migrator niet uitpakken, maar als extensie installeren in je Joomla-backend.
De zip mag gewoon ergens lokaal op je PC staan.
Hierna wordt de migrator zichtbaar bij de componenten.

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 april 2012, 09:25   #3
Jheroen
 
Jheroen's Avatar
 
Geregistreerd op: 24 juli 2009
Locatie: Soest
Leeftijd: 49
Berichten: 1.261
Bedankjes gegeven: 23
Bedankjes ontvangen: 124
Standaard Re: migratie 1.0.13 naar 1.5

In IE9 geeft je site nu allerlei errors, waarschijnlijk vanwege een hogere php versie dan je Joomla 1.0 site aan kan..

Lukt het overigens allemaal?

Met vriendelijke groet,

Jheroen Briels
Joomlapartner, websites - maatwerk - migratie - design - onderhoud
Joomlastartpakket, complete Joomla website voor een prima tarief
Joomlahostingsupport, Joomla! SSD hosting - chmodvrij - prima support - concurrerende tarieven
Jheroen is offline Stuur een bericht via MSN naar Jheroen   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 16:12.