Ga Terug  
     


Notities

Algemeen (1.0) Plaats hier alle vragen met betrekking tot Joomla! 1.0.

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 29 augustus 2012, 14:24   #11
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: met geen mogelijkheid meer in Admin

Citaat:
Origineel geplaatst door bartjan Bekijk Bericht
Waarom zijn er twee db voorvoegsels?
Waarschijnlijk is Joomla twee keer geďnstalleerd geweest. De tweede keer is de huidige prefix gebruikt.
De tabellen met de jos_ prefix zouden verwijderd kunnen worden.

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 augustus 2012, 11:17   #12
r2gnl
Moderatorteam
Gebruikersgroep Maastricht
 
r2gnl's Avatar
 
Geregistreerd op: 19 september 2008
Locatie: Maastricht, Boschpoort
Leeftijd: 50
Berichten: 879
Bedankjes gegeven: 76
Bedankjes ontvangen: 154
Standaard Re: met geen mogelijkheid meer in Admin

Mooi dat het opgelost is, nu op weg naar de nieuwe site?

Remco Gerbrands (r2gnl)

ARTOGE | www.artoge.nl | kvk 1408396 |
r2gnl is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 september 2012, 22:19   #13
bartjan
 
Geregistreerd op: 22 augustus 2012
Leeftijd: 47
Berichten: 7
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: met geen mogelijkheid meer in Admin

Dank voor update. Ik durf het eigenlijk niet aan de jos_ tabellen te verwijderen. Zou het geen nadelige gevolgen kunnen hebben, anders dan dat het ruimte inneemt? Ik bedoel, let google hier bijvoorbeeld ook op?

---------- Bericht toegevoegd op 17 september 2012 om 22:19 ---------- Vorige bericht was op 17 september 2012 om 22:16 ----------

@remco.... ja, dat zou eigenlijk wel moeten misschien, die upgrade :-) Maar ik geloof dat ik nog maar even wacht. Het werkt nu wel naar behoren. Was het niet : When it is not necessary to change, it is necessary not to change ?
bartjan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 september 2012, 09:39   #14
hvdmeer
Moderatorteam
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
hvdmeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 3.161
Bedankjes gegeven: 108
Bedankjes ontvangen: 432
Standaard Re: met geen mogelijkheid meer in Admin

Ik heb geen idee of Joomla 1.0 nu veiligheidsproblemen heeft of niet maar ik persoonlijk vind het wel erg rustgevend om te zorgen dat mijn websites up-to-date zijn zodat ze zo moeilijk mogelijk te hacken zijn.

De grootste reden voor de slechte naam van Joomla als in dat deze zo makkelijk te hacken is omdat er veel mensen zijn die een keer het installeren, vaak met (vage) extensies en er daarna niet meer naar omkijken omdat het werkt. Inmiddels zijn er dan tig updates voor de extensies en de Joomlaversie omdat er veiligheidsproblemen zijn die dan niet geinstalleerd worden met als gevolg dat er veel van die sites uiteindelijk (al dan niet geautomatiseerd door scripts) gehacked worden.

Maar inderdaad, als het werkt dan werkt het.

J! doc-vertaler, J! patch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Beetje over mij: http://hierbenikthuis.nl/prive/over-mij
Reageert op DM alleen op zaken die niet op het forum geplaatst kunnen worden.
hvdmeer is offline Stuur een bericht via Skype™ naar hvdmeer   Met citaat antwoorden
Antwoord

Trefwoorden
admin, inloggen, password, vergeten, wachtwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 16:07.