Ga Terug  
     


Notities

Core extensies (3.0-3.x) Plaats hier je vragen over de extensies welke standaard in Joomla 3 zitten (Core Extensies).

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 16 december 2016, 10:16   #1
Floydian
 
Geregistreerd op: 13 september 2015
Berichten: 51
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Tekstlink werkt niet op frontpage

Hallo allen,

Reeds eerder gemaakt tekst linken in JCE editor werken uitstekend. Sinds kort zie ik dat na een update de lay out van JCE is veranderd, maar tegelijkertijd kan ik wel tekst linken aanmaken, en bij de preview werken ze ook. maar op de frontpage niet. Oude links werken nog steeds. Waar kan dat aan liggen?

gr Peter
Floydian is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 december 2016, 10:19   #2
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Tekstlink werkt niet op frontpage

Hallo,

heb je een link naar desbetreffende site?

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 december 2016, 10:25   #3
Floydian
 
Geregistreerd op: 13 september 2015
Berichten: 51
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Tekstlink werkt niet op frontpage

Bedoel je de site waar het om gaat of de site waar ik naar link? En mag ik de www. etc hier gewoon plaatsen?
Floydian is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 december 2016, 10:29   #4
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Tekstlink werkt niet op frontpage

De pagina/site waar de niet werkende linken op staan.

Groeten Ron

Laatst aangepast door Rondeb : 16 december 2016 om 10:45.
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 december 2016, 12:05   #5
Floydian
 
Geregistreerd op: 13 september 2015
Berichten: 51
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Tekstlink werkt niet op frontpage

www.absolutelyfloyd.nl

Op de frontpage zie je een concertagenda en bij de de eerste twee zijn de woorden "hier" gelinkt naar de juiste page op Ticketmaster. In de preview werken ze wel.

Valt me ook op dat genoemde woorden lager worden weergegeven. Zie ik normaliter ook niet.

Op de gigs 2017/2018 page staan ook linken nar dezelfde sites en die werken wel. Maar gemakt voor de JCE update.

---------- Bericht toegevoegd op 16 december 2016 om 13:05 ---------- Vorige bericht was op 16 december 2016 om 12:00 ----------

Ben er achter dat als ik in het lege tekstveld een link maak alles wel werkt. Het heeft dus te maken met het feit dat ik gebruik maak van een tabel met het zebra effect. Maar dat wil ik wel behouden. Hoe kan ik dat doen?

Laatst aangepast door Floydian : 16 december 2016 om 12:09.
Floydian is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 december 2016, 12:45   #6
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 4 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 39
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Tekstlink werkt niet op frontpage

Hallo,

het heeft te maken met je slider deze 600px breed en valt dus over je tekst heen.

Heb als test je slider script verwijderd hier en daarna is het woord 'Hier' wel klikbaar

Succes ermee.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 december 2016, 12:56   #7
Floydian
 
Geregistreerd op: 13 september 2015
Berichten: 51
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Tekstlink werkt niet op frontpage

Nou daar had ik het niet gezocht. Vreemd want die slider zit in een aparte module. Ik ga er mee aan de slag. Dank voor je snelle service. Het werkt.

Laatst aangepast door Floydian : 16 december 2016 om 13:16.
Floydian is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 20:15.