Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (3.0-3.x) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 3. Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 29 november 2016, 14:59   #1
Tralala
 
Tralala's Avatar
 
Geregistreerd op: 19 mei 2009
Locatie: Leiden
Berichten: 461
Bedankjes gegeven: 44
Bedankjes ontvangen: 10
Standaard Inhoudstaal NL afwezig, maar ‘betaat al’

Ben een oude site aan het updaten. Was nog Joomla 3.2.3, en met een tempate van Artisteer. Bedoeling is de site 2-talig te maken.
Updaten is gelukt, in enkele etappes.

Omdat er een erg oud NL-taalbestand was (van maart 2013) dat zich niet liet updaten, heb ik het weggemikt. Toen kon wel een nieuw NL-taalbestand worden gedownload en geïnstalleerd.
Beide talen (NL en EN) staan wel bij ‘Geïnstalleerd’, maar kijk ik bij ‘Inhoudstalen’ dan staat daar alleen English. Een NL-taal laat zich niet installeren, want ‘Een inhoudstaal met deze URL taalcode bestaat al’.

Dit is een probleem, want nu kan ik niets toewijzen aan het NL-deel van de site.

Iemand een idee hoe ik NL weer als inhoudstaal toevoeg?
Tralala is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 november 2016, 15:26   #2
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: Inhoudstaal NL afwezig, maar ‘betaat al’

Bij inhoudstalen moet je voor "Nieuw" kiezen, niet voor "installeer taal"

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 november 2016, 15:31   #3
Tralala
 
Tralala's Avatar
 
Geregistreerd op: 19 mei 2009
Locatie: Leiden
Berichten: 461
Bedankjes gegeven: 44
Bedankjes ontvangen: 10
Standaard Re: Inhoudstaal NL afwezig, maar ‘betaat al’

Tuurlijk, deed ik ook.
Maar dan krijg ik toch deze melding:
Fout

Opslaan mislukt door de volgende fout: Een inhoudstaal met deze URL taalcode bestaat al

En dat vind ik vreemd.

---------- Bericht toegevoegd op 29 november 2016 om 15:31 ---------- Vorige bericht was op 29 november 2016 om 15:28 ----------

... en ik heb 'm.
Zat zojuist menu te kopiëren en verplaatsen. Kreeg ik rare meldingen over dingen die al bestonden. Ja, in de prullebak.
Even bij taalbestanden in de prullebak gekeken, ja hoor, daar stond de NL taal.

Opgelost.
Oplossing kwam eigenlijk toen ik antwoord aan jou formuleerde.
Tralala is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Trefwoorden
inhoudstaal, taal, taalbestand

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 13:02.