Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (3.0-3.x) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 3. Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 18 november 2016, 11:48   #1
dolfing@ho
 
Geregistreerd op: 18 november 2016
Locatie: Groningen
Leeftijd: 61
Berichten: 1
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Unhappy Wit scherm bij nieuw item opvoeren of item muteren

Hallo.
Ik heb mijn website verhuisd (Joomla 3.6.4 en PHP 7).
Na de verhuizing word ik geconfronteerd met het volgende fenomeen: de website frontend en de backend zien eruit zoals het moet. Ik kan gebruikers opvoeren, muteren, afvoeren. Ik kan modules updaten en verwijderen. Wat NIET lukt is het muteren van bestaande blogs, opvoeren nieuwe blogs, artikel, bestanden met Phoca uploader etc. Ik zie bv alle artikelen wel maar kan deze vervolgens niet muteren of een nieuw artikel opvoeren. Ik krijg dan een volledig wit scherm.In de adresbalk staat dan bv het volgende: http://www.fmparfumverkopen.nl/admin...ut=edit&id=158. Het lijkt wel of er iets wordt afgeblokt.
Ik had Admin Tools (v. 4.02) geďnstalleerd als beveiliging maar ook na verwijdering geen oplossing. Bij de instellingen heb ik nu "Gebruik URL herschrijven" op NEE gezet.
Ik heb dit forum al doorzocht en meerdere personen gevonden met hetzelfde probleem maar de oplossing zat er niet bij.
Alle mappen zijn schrijfbaar en ik zie ook geen vreemde dingen...
Heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?

Alvast bedankt voor het meedenken
Henri

---------- Bericht toegevoegd op 18 november 2016 om 11:48 ---------- Vorige bericht was op 18 november 2016 om 11:25 ----------

Beste forumleden,
Probleem reeds opgelost. Forumlid fvdn bleek een soortgelijk probleem te hebben. Hij noemde JCE editor als (mogelijke) oorzaak icm PHP 7.
Was bij mij dus ook het geval!!
dolfing@ho is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 november 2016, 21:32   #2
hvdmeer
Moderatorteam
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
hvdmeer's Avatar
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 3.161
Bedankjes gegeven: 108
Bedankjes ontvangen: 432
Standaard Re: Wit scherm bij nieuw item opvoeren of item muteren

Hoi Henry, wat had je dat zien staan?

J! doc-vertaler, J! patch tester, JUG-organisator, moderator
Eigen site: http://www.hierbenikthuis.nl en van mijn loopgroep: http://www.loopgroep-arnhemia.nl
Beetje over mij: http://hierbenikthuis.nl/prive/over-mij
Reageert op DM alleen op zaken die niet op het forum geplaatst kunnen worden.
hvdmeer is offline Stuur een bericht via Skype™ naar hvdmeer   Met citaat antwoorden
Antwoord

Trefwoorden
verhuizing, wit scherm muteren

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 05:26.