Ga Terug  
     


Notities

Van 2.5 naar 3.x Stel hier al je vragen over het migreren van Joomla 2.5.x naar 3.x

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 17 december 2015, 15:39   #1
JWLJE
 
Geregistreerd op: 17 december 2015
Berichten: 3
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard probleem met opslaan van een action

Ik heb een joomla update uitgevoerd (van 2.5 naar 3.4) en nu wil ik een link/action toevoegen in de broncode, maar als ik vervolgens het formulier/artikel opsla, dan wordt de action automatisch weer verwijderd. Hoe kan ik dit oplossen?

Bij een andere site die ik heb is het wel gelukt...
JWLJE is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 december 2015, 15:53   #2
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: probleem met opslaan van een action

Welkom bij Joomlacommunity!
Kun je tekstuele aanpassingen wel doorvoeren in het artikel?
Als dat zo is dan kan het zijn dat de editor (JCE?) niet toestaat dat er links toegevoegd worden aan een artikel.

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 december 2015, 16:02   #3
JWLJE
 
Geregistreerd op: 17 december 2015
Berichten: 3
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: probleem met opslaan van een action

Bedankt voor je reactie

Ja ik kan nog wel gewoon tekst tikken en opslaan..
Hoe kan ik dat aanpassen?
JWLJE is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 december 2015, 16:21   #4
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: probleem met opslaan van een action

Indien het om JCE gaat, dan kun je bij Componenten - JCE Tekstverwerker - Profielen kijken.
Hier is het bij het betreffende profiel waarschijnlijk niet toegestaan om externe links te gebruiken.

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 december 2015, 10:05   #5
JWLJE
 
Geregistreerd op: 17 december 2015
Berichten: 3
Bedankjes gegeven: 0
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: probleem met opslaan van een action

Bedankt, heb ik geprobeerd. Heb het in de JCE editor verandert, maar kan het nog steeds niet opslaan... Kan het nog iets anders zijn?

---------- Bericht toegevoegd op 22 december 2015 om 10:05 ---------- Vorige bericht was op 21 december 2015 om 10:19 ----------

Beste,

Ik vond het volgende in de error log... kan dit hiermee te maken hebben??

FastCGI: server "/var/run/php-fpm/php54/php-cgi" stderr: PHP message: PHP Parse error: syntax error, unexpected 'JERROR_ALERTNOAUTHOR' (T_STRING) in /sites/bestelcartec.nl/www/templates/cartec/error.php on line 195
JWLJE is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 december 2015, 18:58   #6
fvdn
 
Geregistreerd op: 15 juli 2010
Locatie: Krimpen aan den IJssel
Leeftijd: 58
Berichten: 382
Bedankjes gegeven: 9
Bedankjes ontvangen: 69
Standaard Re: probleem met opslaan van een action

@JWLJE Het lijkt mij goed, gezien de melding, om JCE geheel te de-installeren en daarna opnieuw te installeren. Wil je meer info over JCE lees dan de Handleiding JCE (NL). Deze is te vinden op iFred en kies daar het menu-item Joomla.

Suc6
fvdn is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 11:07.