Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (1.5) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 1.5 Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 1 maart 2014, 16:33   #11
Pfloyd
 
Geregistreerd op: 5 november 2013
Leeftijd: 60
Berichten: 30
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Phoca gallerie maken

Hallo Martijn

Bedankt voor je reactie. Helaas is dat niet de oplossing. Het is op zich simpel om aan de hoofdcategorie (concerten) een foto te hangen. Die wordt dan ook getoond ipv een lege map. Maar waarom Phoca die foto dan ook als losse foto plaatst op de volgende pagina met de submappen blijft voor mij een raadsel.

gr
Peter
Pfloyd is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 maart 2014, 20:26   #12
webmasterAB
 
Geregistreerd op: 8 november 2008
Berichten: 375
Bedankjes gegeven: 10
Bedankjes ontvangen: 33
Standaard Re: Phoca gallerie maken

Phoca Gallery kan als je het goed instelt de onderliggende fotos tonen in de hoofdmap.
En hoef je dus in de hoofdmap geen image te zetten.
Ik heb het op willekeurig staan.
webmasterAB is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken webmasterAB voor dit nuttige bericht:
Pfloyd ( 1 maart 2014)
Oud 1 maart 2014, 21:22   #13
Pfloyd
 
Geregistreerd op: 5 november 2013
Leeftijd: 60
Berichten: 30
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Phoca gallerie maken

En dat is de oplossing. Zo simpel, maar je moet het wel even weten. Dank voor je reactie.
Pfloyd is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 maart 2014, 16:31   #14
webmasterAB
 
Geregistreerd op: 8 november 2008
Berichten: 375
Bedankjes gegeven: 10
Bedankjes ontvangen: 33
Standaard Re: Phoca gallerie maken

Citaat:
Origineel geplaatst door Pfloyd Bekijk Bericht
En dat is de oplossing. Zo simpel, maar je moet het wel even weten. Dank voor je reactie.
Kun je ook aangeven voor de andere lezers van dit topic wat nu de oplossing was.
webmasterAB is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 maart 2014, 20:47   #15
Pfloyd
 
Geregistreerd op: 5 november 2013
Leeftijd: 60
Berichten: 30
Bedankjes gegeven: 7
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Phoca gallerie maken

Uiteraard. In het controlepaneel van Phoca ga je naar opties en selecteer dan de submap weergave. Daarin zie je, als je naar beneden scrolt, verschillende mogelijkheden die je kunt aanpassen waardoor de lay out van Phoca kan worden aangepast. Een van die mogelijkheden is: Categorieen volgorde afbeeldingen. Die staat er meerdere keren in. Toen ik die op "willekeurig" zette zoals was geadviseerd door webmasterAB werden mijn lege icoonmappen vervangen door een foto uit het onderliggende bestand van de desbetreffende submap. Kind doet de was....maar een druk op de juiste knop is vereist. En dat moet je even weten. Nogmaals dank voor de hulp.
Pfloyd is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 06:43.