Ga Terug  
     


Notities

Overige (VM) Plaats hier alle overige vragen die betrekking hebben tot VirtueMart

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 27 november 2016, 10:05   #1
Connect
 
Geregistreerd op: 29 juli 2012
Locatie: Assendelft
Berichten: 66
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Best Forum,

Ik gebruik Joomla! 3.6.4 met Virtuemart 3.0.18
Ik probeer een nieuwe categorie aan te maken in Virtuemart maar krijg een "vreemd" administrator scherm (zie attachment). Hoe moet ik dit oplossen?
Cache geleegd ook van de browser....ik heb werkelijk geen idee.

Vast bedankt,

Carel
Bijgesloten Bestanden
Bestandstype: doc Backend.doc‎ (194,0 KB, 7x gelezen)
Connect is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 november 2016, 10:40   #2
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Ik denk dat er iets fout gaat in de php.
Misschien de foutrapportage bij de algemene instellingen even aanzetten, zodat je kunt zien wat de foutboodschap is.

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 november 2016, 10:43   #3
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

En ook de cache opgeschoond van je site?

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 november 2016, 10:48   #4
Connect
 
Geregistreerd op: 29 juli 2012
Locatie: Assendelft
Berichten: 66
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Ja de cache van Joomla! ook geleegd. Ik heb de foutmelding aangezet en dit is het bericht. Ik kan er niet zoveel mee

Bericht
vmdebug PHP 5.4
vmdebug Show All Errors
vmdebug my lfbs
vmdebug LangCount: 3 $siteLang: nl-NL self::$vmlangSef: nl self::$_jpConfig->lang nl_nl DefLang nl_nl
vmdebug vmTime: time to load config: 0.00553512573242188
vmdebug Start used Ram 5.5M
vmdebug Active Mainvendor
vmdebug vmTime: VirtueMartControllerCategory Finished task category: 0.256839036941528
vmdebug End used Ram 6.25M
vmdebug Peak memory peak 6.25M

Iemand wel?

Groet,

Carel
Connect is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 november 2016, 10:57   #5
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Ik denk dat MartijnM bedoelt foutmelding bij algemene instellingen in joomla zelf

Groeten Ron
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg error.jpg‎ (63,7 KB, 2x gelezen)
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 november 2016, 11:06   #6
MartijnM
Taalteam
 
MartijnM's Avatar
 
Geregistreerd op: 1 oktober 2008
Locatie: Utrecht
Leeftijd: 64
Berichten: 2.728
Bedankjes gegeven: 303
Bedankjes ontvangen: 751
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Inderdaad en op het tabblad Systeem Foutopsporing systeem even op 'Ja' zetten.

Groet,
Martijn www.reisverslagen.net
Niets is zeker en zelfs dat niet.
Alles kan, alleen het onmogelijke duurt iets langer.
MartijnM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 november 2016, 14:54   #7
Connect
 
Geregistreerd op: 29 juli 2012
Locatie: Assendelft
Berichten: 66
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Dank heb ik inmiddels gedaan en ik krijg deze melding:

Code:
Fatal error: Call to undefined method WFImageManagerPlugin::addFileBrowserEvent() in /mnt/datadisk/www/cp-papierwaren.nl.JOOMLA.v3/components/com_jce/editor/tiny_mce/plugins/imgmanager/classes/imgmanager.php on line 29
Nog steeds geen idee wat ik er mee moet/kan?

Groet,

Carel

Laatst aangepast door hvdmeer : 27 november 2016 om 17:42. Reden: Code tags toegevoegd
Connect is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 november 2016, 17:09   #8
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 55
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Hoe oud is je JCE want het is de afbeeldingen manager van dit component die het probleem veroorzaakt. Misschien de nieuwste versie van JCE installeren?

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken ArjanR voor dit nuttige bericht:
Connect (28 november 2016)
Oud 28 november 2016, 10:39   #9
Connect
 
Geregistreerd op: 29 juli 2012
Locatie: Assendelft
Berichten: 66
Bedankjes gegeven: 14
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan in de backend geen nieuwe categorie aanmaken

Je hebt gelijk dat was het probleem. Een nieuwe versie van JCE editor geďnstalleerd!

Dank!!

Groeten,

Carel
Connect is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 06:38.