Ga Terug  
     


Notities

Templates (3.0-3.x) Het forum voor Joomla! Templates

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 11 november 2016, 14:40   #11
henkdegans
 
Geregistreerd op: 13 februari 2009
Leeftijd: 58
Berichten: 121
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: menu werkt niet op mobiel

Ik heb de css aangepast bij export opties in artisteer en deze aangepaste template weer geïnstalleerd in Joomla en als standaard ingesteld.
Als ik nu de custom.css bekijk, staat deze toevoeging er gelijk in.
Mijn menu werkt echter nog niet met een telefoon.

Nu las ik dit in de link die jij stuurde Ron :
I will try this suggestion
" I added "<link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/custom.css" media="screen"> to the header right under the link to the template.css file. "

Maar dat is wel heel summiere informatie voor iemand die af en toe eens een website bouwt en in aanraking komt met css!
Dus waar moet je die regel dan exact invoegen?
En ik snap ook even niet hoe jij de menu's wel hebt kunnen zien, zoals ik in de screendump zag!
henkdegans is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 november 2016, 18:51   #12
ArjanR
 
ArjanR's Avatar
 
Geregistreerd op: 13 februari 2012
Leeftijd: 55
Berichten: 1.722
Bedankjes gegeven: 20
Bedankjes ontvangen: 256
Standaard Re: menu werkt niet op mobiel

Omdat Ron aangaf terug te komen naar Nederland antwoord ik maar even.

In je index.php van je template staat een verwijzing naar de custom.css en daarna of daar onder plaats je de link naar je ander css bestand.
Door dat deze nu als laatste word gelezen word als laatste gedaan wat daar in staat.

http://www.dekjam.nl
KvK: 57623503
ArjanR is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 november 2016, 19:47   #13
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: menu werkt niet op mobiel

Hallo,

inmiddels in Nederland en daar heb ik natuurlijk ook internet

In je template die je benader via ftp heb je een index.php file.
Deze open je met notepad++ of kladblok
Dan zie je onderstaande regel/code staan.
Code:
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template.css" media="screen"
Daar boven zet je onderstaande code.
Code:
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/custom.css" media="screen">
Geheel opslaan en weer uploaden terug naar je site.

Wanneer je nu in je custom.css file wat aanpast deze nu upload naar /templates/v1_7/css/ dan moeten de aanpassingen doorgevoerd worden. Natuurlijk cache opschonen van je site en browser.

Succes ermee.

Groeten vanuit Fryslan
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 november 2016, 21:20   #14
henkdegans
 
Geregistreerd op: 13 februari 2009
Leeftijd: 58
Berichten: 121
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: menu werkt niet op mobiel

Hallo Ron,

Welkom in Nederland ;-)
Ik dacht inmiddels wat gevonden te hebben in artisteer, ik ontdekte nu pas een optiemenu voor de submenu's en daar stonden bijv. de instellingen bij niveaus op geen submenu's.
Ik zag filmpje op YouTube met uitleg hierover en het zou hier gaan om instellingen voor telefoon's.
Dus template opnieuw geëxporteerd en in Joomla als standaard pagina ingesteld.
helaas zonder resultaat!
Nu de index.css aangepast zoals door jou aangegeven
Code:
    
    <meta name="viewport" content="initial-scale = 1.0, maximum-scale = 1.0, user-scalable = no, width = device-width" />

    <!--[if lt IE 9]><script src="https://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/custom.css" media="screen">   
 <link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template.css" media="screen" type="text/css" />
    <!--[if lte IE 7]><link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template.ie7.css" media="screen" /><![endif]-->
    <link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/template.responsive.css" media="all" type="text/css" />
Ook de custom.scc aangepast zoals door jou aangegeven.
Helaas nog steeds geen werkend menu op telefoon.
bdw. ik heb cache niet aan staan, dus valt er niks te ruimen.
Of ik heb iets niet goed gedaan, of dit is het niet?
henkdegans is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 november 2016, 21:56   #15
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: menu werkt niet op mobiel

Hallo Henk,

als je wilt mag je via prive bericht je inlog van je site geven.

Dan ga ik een kijkje nemen want het moet werken maar er gaat wat mis ergens.

Groeten Ron
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 november 2016, 22:36   #16
Rondeb
 
Rondeb's Avatar
 
Geregistreerd op: 5 januari 2013
Locatie: Meschede (DE)
Leeftijd: 40
Berichten: 2.368
Bedankjes gegeven: 77
Bedankjes ontvangen: 376
Standaard Re: menu werkt niet op mobiel

Hallo Henk,

inmiddels opgelost.

Regel heb ik toegevoegd.
Code:
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $templateUrl; ?>/css/custom.css" media="screen" type="text/css" />
Zie ook bijlage.

Succes ermee.

Groeten Ron
Bijgesloten Plaatje(s)
Bestandstype: jpg custom-css.jpg‎ (59,1 KB, 4x gelezen)
Rondeb is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken Rondeb voor dit nuttige bericht:
henkdegans (11 november 2016)
Oud 11 november 2016, 22:43   #17
henkdegans
 
Geregistreerd op: 13 februari 2009
Leeftijd: 58
Berichten: 121
Bedankjes gegeven: 12
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: menu werkt niet op mobiel

Helemaal TOP Ron!
Bedankt voor je ondersteuning en ook Arjan bedankt!
henkdegans is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 10:56.