Ga Terug  
     


Overig (2.5) Weet je nog niet of Joomla! wat voor jou is? Stel hier je vragen. Ook alle andere algemene vragen kun je hier plaatsen.

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 25 juni 2012, 09:17   #1
DCWebsof
 
Geregistreerd op: 25 juni 2012
Berichten: 14
Bedankjes gegeven: 1
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Websites eenzijdig koppelen

Hallo Allemaal,

Voor een opdrachtever moet ik een website maken die hetzelfde is als de huidige website maar dan op een ander domein. Hij wil graag dat dan vervolgens wijzigingen op website a ( die dus nu bestaat ) ook worden doorgevoerd op website b ( de nieuwe website ) echter is dit eenzijdig en moet het niet mogelijk zijn dat wanneer er op website b wijzegingen worden doorgevoerd deze ook doorgevoerd worden op website a.

Is dit mogelijk met Joomla 1.5 ( hij wil nog geen gebruik maken van de nieuwe versie's ) en zo ja waarmee kan ik dit doen ?

Groet,
Dennis
DCWebsof is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 juni 2012, 14:47   #2
sovainfo
 
Geregistreerd op: 23 januari 2009
Locatie: Beekbergen
Berichten: 2.394
Bedankjes gegeven: 76
Bedankjes ontvangen: 370
Standaard Re: Websites eenzijdig koppelen

Met j2xml zou je dit moeten kunnen doen, althans wat artikelen betreft.
sovainfo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 juni 2012, 09:02   #3
hvdmeer
Gebruikersgroep Arnhem & Nijmegen
 
Geregistreerd op: 21 februari 2009
Locatie: Arnhem
Berichten: 1.781
Bedankjes gegeven: 42
Bedankjes ontvangen: 198
Standaard Re: Websites eenzijdig koppelen

Maar met J2XML moet je dat nog wel handmatig doen toch? Het is mij niet bekend dat je dit automatisch kan doen, wellicht dat je wel de database op de andere website kan gebruiken?

Altijd aan het hardlopen...
hvdmeer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 juni 2012, 12:53   #4
sovainfo
 
Geregistreerd op: 23 januari 2009
Locatie: Beekbergen
Berichten: 2.394
Bedankjes gegeven: 76
Bedankjes ontvangen: 370
Standaard Re: Websites eenzijdig koppelen

Naast het wijzigen in A moet je aangeven dat wijziging op B aangebracht moet worden. Deze handeling moet verricht worden, de wijziging hoeft dus niet handmatig aangebracht te worden.
Zo kun je dus 5 artikelen aanpassen in A, ongeveer 20 minuten werk en met 1 druk op de knop deze wijzigingen naar B synchroniseren. Kwestie van de artikelen te selecteren (aanvinken) en voor synchroniseren kiezen. Wijzigingen in deze artikelen in B gaan hiermee wel verloren!

Laatst aangepast door sovainfo : 26 juni 2012 om 12:53. Reden: typo
sovainfo is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 04:54.