Ga Terug  
     


Notities

Installatie, Upgrade en Backup (1.5) Plaats hier je vragen over de installatie, upgrade en/of backup van Joomla! 1.5 Ook vragen over het verhuizen van je Joomla! site kun je hier plaatsen

Antwoord
 
Onderwerpopties Weergavemodus
Oud 12 december 2009, 19:25   #1
svhese
 
Geregistreerd op: 21 november 2009
Locatie: Goes
Berichten: 67
Bedankjes gegeven: 37
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Kan via administrator/index.php niet meer naar site

Hallo, het is weer zover, ik heb weer eens een probleem.
Ik kan n.l. niet meer via administrator/index.php niet meer inloggen. Alles goed in gevuld admin en wachtwoord maar krijg dan een wit scherm waarin onderaan staat klaar.
Hij dus volgens mij niet de index.php in de map administrator
Wat is er mis???????
Alvast dank voor respons
Sjef

Laatst aangepast door svhese : 12 december 2009 om 19:30.
svhese is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 december 2009, 19:52   #2
adje
 
adje's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 6.273
Bedankjes gegeven: 196
Bedankjes ontvangen: 1.040
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

beste Sjef, vervelende situatie. Ik zie op je beginpagina dat je vanmiddag iets na tweeën nog een berichtje geplaatst hebt. Wat heb je daarna gedaan met de joomla site?
Heb je misschien op het Openid-knopje gedrukt? Ik doe maar een gok
Kijk eens met je ftp software of alle bestanden in de administrator map er nog staan.
En ook of je geen 'vreemde bestanden ziet staan.
Misschien te overwegen om het administrator gedeelte van de joomla software met je ftp programma te overschrijven met een verse versie van de administrator map (dezelfde versie als je nu gebruikt: 1.5.15 neem ik aan?)
Ad
adje is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken adje voor dit nuttige bericht:
svhese (12 december 2009)
Oud 12 december 2009, 20:24   #3
svhese
 
Geregistreerd op: 21 november 2009
Locatie: Goes
Berichten: 67
Bedankjes gegeven: 37
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

Inderdaad Ad, ik heb op dat linkje gedrukt, maar wie denkt nou dat dit zoiets tot gevolgen heeft. Ik heb de inlog mudule nadien verwijderd. Het was een probeersel, het is niet echt nodig op mijn site. Heb inmidels de adminstator file overschreven maar het probleem blijft
svhese is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 december 2009, 21:11   #4
adje
 
adje's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 6.273
Bedankjes gegeven: 196
Bedankjes ontvangen: 1.040
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

als dat inderdaad het probleem is, en daar ziet het wel naar uit, rest je alleen om via phpmyadmin de zaak te herstellen in je database.
Waarschijnlijk heb je phpmyadmin niet zelf geinstalleerd maar moet je dat benaderen via het controle paneel van je host.
Als je dan in de linkerkolom bij phpmyadmin in de lijst klikt op jos_plugins krijg je in het venster aan de rechterkant alle plugins te zien (eventueel eerst nog op 'verkennen' klikken in het menu bovenaan).
Waarschijnlijk staat dan op de 4e plaats Authenticatie openID
Kijk dan in de kolom 'published' of daar een 0 of een 1 staat. Waarschijnlijk is dat een 1 *)
Klik dan op het tekenpennetje behorend bij deze plugin en je kunt die 1 in een 0 veranderen. Kijk dan onderaan of daar opslaan staat en klik op start.
Dan zou het opgelost moeten zijn.
*)Als er bij 'published' een 0 staat is er iets anders aan de hand en moeten we nog verder nadenken
succes gewenst.
lukt het niet trek dan weer aan de bel
Ad
adje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 december 2009, 22:03   #5
svhese
 
Geregistreerd op: 21 november 2009
Locatie: Goes
Berichten: 67
Bedankjes gegeven: 37
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

Ad ik heb het nu weer zo dat ik een bericht krijg dat het wachtwoord niet goed is.
Komt dat misschien omdat ik de administator file heb overschreven? Weet jij ook hier raad op, hopelijk wel.
Sjef
svhese is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 december 2009, 22:51   #6
adje
 
adje's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 6.273
Bedankjes gegeven: 196
Bedankjes ontvangen: 1.040
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

bekijk deze berichten eens
http://forum.joomlacommunity.eu/show...ght=wachtwoord
daarmee moet het lukken. In ieder geval als je met phpmyadmin het gecodeerde wachtwoord invult (admin/admin)
Sterkte
Ad

Laatst aangepast door adje : 12 december 2009 om 22:53.
adje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 11:35   #7
svhese
 
Geregistreerd op: 21 november 2009
Locatie: Goes
Berichten: 67
Bedankjes gegeven: 37
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

Hoi Ad, Ik denk dat ik aan een volledige nieuwe install toe ben. Ik heb de wachtwoordcode bij de superadmin veranderd, maar geen resultaat De boodschap zegt dat de gebruikersnaam (admin) en het wachtwoord (admin) niet correct zijn.
De ingevoegde code is xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx dat is volgens mij juist. In ieder geval dank voor het bijstaan van het probleem
Sjef

Laatst aangepast door MartijnM : 13 december 2009 om 12:12. Reden: Heb de code verwijderd (veiliger)
svhese is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 december 2009, 13:11   #8
adje
 
adje's Avatar
 
Geregistreerd op: 30 september 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 6.273
Bedankjes gegeven: 196
Bedankjes ontvangen: 1.040
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

nog een laatste poging Sjef voordat je helemaal opnieuw begint.
doe de phpadmin excercitie nog een keer en kijk wat er bij jos_plugins authenticatie bij Joomla staat (helemaal bovenaan denk ik). De kans is groot dat daar een 0 staat bij published. Verander die in een 1 en alles zou weer in orde moeten zijn.
Hoop dat dit de oplossing is
Ad
PS log je wel in met je eigen gebruikersnaam en als wachtwoord admin?

Laatst aangepast door adje : 13 december 2009 om 13:19. Reden: PS
adje is offline   Met citaat antwoorden
De volgende leden bedanken adje voor dit nuttige bericht:
svhese (13 december 2009)
Oud 13 december 2009, 13:47   #9
svhese
 
Geregistreerd op: 21 november 2009
Locatie: Goes
Berichten: 67
Bedankjes gegeven: 37
Bedankjes ontvangen: 0
Standaard Re: Kan via administrator/index.php niet meer naar site

Gelukt Ad
In jos_plugins in de optie joomla-user 5e regel stond publisher op 0 ipv 1
Vraag niet hoe dat komt want dat weet ik echt niet, maar ik kan weer in de backend komen. Nu nog even wacht woord veranderen en de zaak is weer in orde.
Ad ik ben je hiervoor geweldig dankbaar.
Sjef
svhese is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Trefwoorden
administrator

Onderwerpopties
Weergavemodus

Berichting Regels
Je mag niet nieuwe onderwerpen maken
Je mag niet reageren op berichten
Je mag niet bijlagen posten
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. De tijd is nu 19:30.